Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 7 (SP1) або пізнішої версії, macOS 10.12 (Sierra) або пізнішої версії, iOS 11 або пізнішої версії, Android 5.0 або пізнішої версії
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

F-Secure SAFE

Можна отримати безкоштовну ліцензію строком на 6 місяців на комплексний антивірус F-Secure SAFE. Ліцензія призначена для захисту 3 ваших пристроїв. Ними можуть бути смартфон, планшет, ПК на Windows або Mac.

Антивірус використовує хмарні технології, двигун Avira, антифішинг, проактивні технології, забезпечує функцією батьківського контролю та безпечним інтернет банкінгом. Тому ви можете бути спокійними при відвідуванні соціальних мереж, при перегляді веб-сторінок та при здійсненні фінансових онлайн операцій.

Більше не потрібно встановлювати декілька модулів захисту, адже із F-Secure SAFE всі ваші пристрої отримують найновіші технології захисту. У даному продукті об’єднані всі передові технології у єдину службу, яка захистить всі пристрої вашої родини.

Дане рішення здатне захистити ваш пристрої від усіх шкідливих програм, від кражі особистих даних та хакерських атак.

Наявна функція «батьківського контролю», яка дозволить вберегти ваших дітей від різних небезпек, які поширені у всесвітній мережі. Лише ви визначаєте, які сайти можуть відвідувати ваші діти та коли матимуть змогу вийти в інтернет. Можна встановити період часу протягом якого можна відвідувати інтернет, а можна задати певний час на відвідування (наприклад, не більше 2 годин на день). До того ж можна для кожного облікового запису задати свої окремі обмеження.

Антивірус із антишпіоном, який базується на двигуні Avira, захистять від вірусів та шпигунських програм, листи із шкідливим ПО та спамом будуть фільтруватися антивірусним сканером, додатковий захист забезпечить антируткіт Blackligh та проактивні технології DeepGuard, що захистять від нових та невідомих загроз (загроз нульового дня). Антивірус налаштує брандмауер Windows, дозволить надійно захистити мережу та контролювати активність програм. Ви будете надійно захищені від вторгнень. Наявна функція контрою модемних з’єднань.

При інтернет серфінгу ви будете захищені шляхом блокування сторінок, які несуть небезпеку та матимете можливість бачити рейтинг інтернет ресурсу, який відвідуєте. 

Якщо у вас є планшет чи смартфон, то ви можете скористатися функцією його пошуку у разі втрати.

Для отримання 6-ти місячної безкоштовної ліцензії на F-Secure SAFE потрібно:

Для того, щоб мати можливість скористатися акцією, потрібно використовувати IP адресу Великобританії. Для цього потрібно скористатися VPN сервісом, наприклад Windscribe. Із списку країн потрібно вибрати United Kingdom.

F-Secure SAFE

1. Перейти на сторінку акції.

2. Заповнити форму: ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, придумати пароль. Після цього потрібно натиснути «Accept and create account».

3. На вашу електронну пошту прийде лист із підтвердженням. Натисніть на посилання у ньому.

4. Щоб увімкнути інтерфейс на російській мові потрібно перейти на сторінку вашого облікового запису та у випадаючому списку вибрати «Russian Federation» і натиснути на «Change region», щоб застосувати зміни.

5. Далі потрібно натиснути «Додати пристрої», щоб вибрати на які із них ви зможете застосувати ліцензію. Можна вибрати комп’ютери на Windows, macOS, а також мобільні пристрої Android, iPhone та iPad.

Термін дії ліцензії починається із моменту її отримання та становить 6 місяців і розрахований на 3 пристрої. Ліцензія призначена лише для персонального використання (домашнього). Протягом терміну дії ліцензії ви будете отримувати безкоштовні оновлення, але не матимете права на безкоштовну технічну підтримку.