Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / 2000 / XP 32|64-bit
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Malware Hunter Pro

Акція діє до 30 травня 2019 року.

Всі мають можливість отримати безкоштовну ліцензію на антивірусний сканер Malware Hunter Pro терміном на 1 рік та на 3 комп’ютери. Рішення використовує двигун від Avira, що швидко знаходить та знешкоджує активне шкідливе програмне забезпечення.

Glarysoft пропонує даний сканер для пошуку, виявлення та видалення активних загроз у системі Windows та дозволяє виконати повну, швидку чи вибіркову перевірку файлів та папок. Підтримується швидке сканування через контекстне меню.

Рішення буде працювати із вашим основним антивірусом. Професійна версія дає додаткові функції, серед яких налаштування автоматичної перевірки за розкладом та ще ряд можливостей.

Особливості продукту:

Швидке сканування дозволяє за короткий проміжок часу отримати результат;

Виявлення та видалення шкідливого ПО, яке ваш антивірус пропустив;

Продукт відмічений численними нагородами, тому ви можете бути впевненими, що ваш цифровий світ захищений та знаходиться у надійних «руках».

Щоб отримати ліцензійний ключ на професійну версію програми потрібно виконати наступні дії:

1. Перейти на сторінку акції

2. Ввести в поле діючий адрес електронної пошти, виконати перевірку на те, що ви не робот та натиснути на кнопку «Get My Key Now»

3. На цій же сторінці (Step 5) можна завантажити продукт та інсталювати, після чого активувати ліцензійним ключем, який прийшов на ваш e-mail. Для введення ключа натисніть на «Меню → Активировать».

Таким способом ви отримаєте ліцензію на 3 ПК для домашнього використання терміном на 1 рік. Протягом року ви будете отримувати оновлення, але не матимете змоги скористатися безкоштовною технічною підтримкою. Програму можна встановлювати та перевстановлювати із повторною реєстрацією.