Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10, Windows 8.1 і Windows 7; Server Edition потребує Windows Server 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська

O&O DiskImage 12 Professional

Програма O&O DiskImage 12 Professional за роки використання зарекомендувала себе тільки із найкращого боку. Це потужний та надійний інструмент для резервного копіювання інформації як окремих папок та файлів, так і цілих дисків. Резервне копіювання може відбуватися навіть тоді, коли комп’ютер використовується.

Як тільки ваша система перестане запускатися, ви можете відновити її із попередньо створеної резервної копії системного розділу. Підтримуються жорсткі та SSD-диски, а також нова система UEFI.

Ви можете виконати повне резервне копіювання окремих розділів або всього диска в цілому. Спеціальні технологія дозволяє відновити операційну систему на нове обладнання (наприклад, на інший комп’ютер, у випадку зміни конфігурації існуючого: заміна материнської плати чи інших важливих компонентів до яких відбувається прив’язка ліцензії).

Спеціальна технологія DiskImage To Go робить резервне копіювання не лише простішим, ви можете відновити працездатність ОС без попереднього створення завантажувального диска. Для цього просто підключіть зовнішній диск (флешку великого обсягу), при достатній кількості вільного дискового простору програма автоматично створить на ньому резервну копію та помітить його як завантажувальний. Наступне резервне копіювання буде відбуватися також по мірі змін при підключені носія. Як тільки щось піде не так – ви зможете завантажитися із свого диска та відновити працездатність ОС.

Крім автоматичного резервного копіювання, також підтримуються ручні налаштування. Ви можете відновлювати резервні копії, які були створені у попередніх версіях програми, за словами розробників, гарантована повна сумісність.

В налаштуваннях резервного копіювання є можливість виконувати його за розкладом. Таким чином, до резервної копії будуть додаватися файли, які змінилися чи були додані після попереднього резервного копіювання. Для економії місця на диску можна увімкнути очищення від старих версій.

Якщо для вас не потрібно виконувати відновлення всієї резервної копії, ви можете підключити копію як віртуальний диск та скопіювати потрібні файли.

Для більш повного захисту ви можете створити завантажувальний диск або флешку, які будуть мітити всі потрібні драйвери для запуску на вашому комп’ютері та виконати відновлення або резервне копіювання, минуючи операційну систему.

Особливості програми O&O DiskImage:

  • Повне резервування всього комп’ютера одним натисканням кнопки;
  • Ви можете вибирати тип резервних копій та джерело для архівування;
  • Швидка робота при створенні резервних копій та при їхньому відновленні;
  • Пряме створення віртуальних жорстких дисків;
  • Моніторинг та попередження про загрози для безпеки;
  • Підтримка інкрементних та диференційних резервних копій;
  • Швидке та просте відновлення;
  • Відновлення на інші комп’ютери (обладнання, яке відрізняється);
  • Створення завантажувальних дисків;
  • Plug-and-play: автоматичне резервування та синхронізація вибраних папок.

Для отримання безкоштовної ліцензії на O&O DiskImage 12 Professional потрібно:

1. Перейти на сторінку акції та заповнити форму (ввести діючу адресу електронної пошти);

2. На вашу пошту прийде лист із посиланням для підтвердження.

3. Після підтвердження ви отримаєте ще один лист із інформацією для реєстрації.

Зверніть увагу, що час який витрачається на створення ліцензійного ключа може бути більш тривалим у зв’язку із великим навантаженням на сервер активації. Також не забудьте перевірити папку зі спамом.

4. Завантажте та встановіть програму (O&O DiskImage 12 Professional для Windows 64-bit/
O&O DiskImage 12 Professional для Windows 32-bit) і активуйте отриманими ліцензійними даними. Для цього при першому запуску програми виберіть «Enter your registration code». Отриманий вами «Seriennummer» введіть у поле «Serial». Ваш «email» використовуйте для Name та Company ( Firma).

Таким чином ви отримуєте програму O&O DiskImage 12 Professional та пожиттєву ліцензію на неї в межах версії 12.x для 1 комп’ютера. Ви не можете оновити версію до новішої та не маєте права на безкоштовну технічну підтримку. Ліцензія призначена лише для домашнього використання. Ви можете встановлювати та перевстановлювати її будь-яку кількість разів. Для цього просто збережіть дані реєстрації, що були вислані на ваш email.