Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Microsoft Windows Vista, 7, 8, 10
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська

Xvirus Anti-Malware Pro

Безкоштовну ліцензію можна отримати протягом 5-ти днів із моменту публікації новини.  

Отримайте безкоштовну ліцензію на додатковий захист до вашого основного антивіруса – програму Xvirus Anti-Malware Pro. Захистіть себе від різних вірусів та шкідливого програмного забезпечення, що можуть вас атакувати із різних джерел.

Xvirus Anti-Malware Pro – це не те саме, що ваш антивірус і здатен виявити та знешкодити загрози, які ваш антивірусний сканер не бачить. Тому дане програмне забезпечення може використовуватися із основним антивірусним рішенням.

Швидка робота забезпечить перевірку будь-якого носія одним натисканням на кнопку. Виконайте перевірку та видаліть всі загрози, що будуть знайдені програмним забезпеченням Xvirus Anti-Malware Pro.

Xvirus Anti-Malware Pro дасть змогу позбутися шкідливого ПО, яке вже попало на комп’ютер, а постійний захист у режимі реального часу буде слідкувати за тим, щоб таке програмне забезпечення більше не мало змоги проникнути у ваш цифровий простір.

Рішення було розроблене із врахуванням сумісності із різними антивірусними продуктами та мінімальним впливом на продуктивність системи. Тому ви не будете відчувати сповільнення роботи комп’ютера та швидкого розряджання батареї ноутбука.

Для захисту від програм-вимагачів використовується технологія Ransomware Protection. Xvirus Anti-Malware Pro крім всього переліченого, також видаляє рекламне програмне забезпечення.

Оновлення відбуваються автоматично у фоновому режимі, тому ваші бази будуть завжди актуальними. І на закінчення – простий та зручний інтерфейс, який легко використовувати не залежно від рівня ваших комп’ютерних знань.

Щоб мати можливість безкоштовно отримати професійну версію програми потрібно виконати наступні дії:

1. Перейти на сайт sharewareonsale, натиснути на кнопку «DOWNLOAD XVIRUS ANTI-MALWARE PRO NOW».

2. Заповнити дані, вказавши діючий e-mail адресу та відмітити потрібні опції. Після введення даних натиснути «GIVE IT TO ME NOW».

3. На вказану вами електронну адресу прийде код активації, який потрібно ввести у програму Xvirus Anti-Malware Pro, а також посилання на завантаження інсталятора для встановлення.

Зверніть увагу, що для роботи програми потрібна одна із вище перелічених операційних систем та .NET Framework 4.5. Якщо ви ще не встановили його, то можете виконати це, перейшовши на офіційний сайт компанії Microsoft.