Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/XP
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

WinExt Pro

Акція дійсна 11 днів із моменту публікації.

WinExt Pro – програма для пошуку дублікатів файлів на вашому комп’ютері. Сучасні диски хоч і мають великі розміри, але із часом можуть заповнюватися різними, часто продубльованими файлами. Ручний пошук у такому випадку дуже кропітка справа, та й практично її виконати проблематично. Часто однакові файли зустрічаються серед фото, музики, документів… Програма WinExt Pro являється автоматичним інстументом для пошуку та видалення файлів-дублікатів.

Ви будете мати можливість вибирати тип файлу-дублікату за розширенням: музичні файли, фото, відео, документи та ін. Доступна опція вибору розміру файлів, які будуть додаватися до пошуку (можна вимкнути із пошуку великі файли чи малі, і так далі). Також можна вказати диски на яких буде проходити сканування.

Робота WinExt Pro дуже швидка, інтерфейс простий та продуманий. Після сканування першими будуть відображені результати із файлами, які мають найбільший розмір. Деякі операції можуть відбуватися у пакетному режимі.

Із меню програми можна отримати доступ до недавно використовуваних файлів та ресурсів, переглядати активність Windows, проводити синхронізацію між папками та дисками.

Щоб отримати безкоштовну ліцензію на WinExt Pro потрібно виконати такі дії:

1. Перейти на сайт sharewareonsale, натиснути на кнопку «DOWNLOAD WINEXT PRO NOW».

2. Заповнити дані, вказавши діючий e-mail адрес та відмітити потрібні опції. Після введення даних натиснути «GIVE IT TO ME NOW».

3. На вказану вами електронну адресу прийде код активації, який потрібно ввести у програму WinExt Pro.

Порада. Для тих, хто має бажання власноруч побачити карту диска із папками та файлами, які займають найбільше місця, можу порекомендувати безкоштовну програму SpaceSniffer, яка відобразить різним кольором величину папок та файлів. Таким способом дуже легко найти «винуватця», який зайняв левову частку диска і провести видалення вручну.