Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: MacOS/Windows/Linux
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Etcher

Etcher – одна із програм, яку можна використати для перетворення своєї флешки на завантажувальний носій. Читайте також статтю по темі: 16 програм для створення завантажувальних флешок Windows, Linux, Android, Chrome OS та інших. Особливістю даної розробки являється можливість однаково працювати на операційних системах MacOS, Windows і Linux.

Але образ з операційною системою Windows записати не вийде. Якщо ви спробуєте записати образ з Windows, то отримаєте таке вікно як на скриншоті знизу. Така флешка працювати скоріш за все не буде.

Etcher

Образ диска записується в 3 етапи:

Зверніть увагу, що всі дані з диска будуть видалені!

  • 1. Вибираємо збережений ISO (або іншого формату) образ на диску, натиснувши на кнопку «Select Image», і вказавши шлях до збереженого образу.
  • 2. Вибираємо флешку на яку буде записаний образ. Для цього натискаємо на кнопку «Select target». Якщо вибрали не той диск, то натисніть кнопку «Change» для заміни його на інший.
  • 3. Натискаємо на кнопку «Flash!» та чекаємо закінчення запису.

Etcher

Інколи при використанні програми Etcher можуть статися неприємні ситуації, коли диск, який ви хотіли зробити завантажувальним, перестає визначатися системою. На офіційному сайті програми описані рішення даної проблеми. У вирішенні проблеми може допомогти будь-яка програма для роботи з розділами: Acronis Disk Director, Paragon Hard Disk Manager та інші.

Сторінка програми «Etcher»