razrab

Багато операцій, які ми проводимо на своєму смартфоні потребують увімкнення налагодження по USB. Вмикається воно досить просто. Для цього відкриваємо налаштування (значок шестерні) зручним для вас способом.

Якщо ви ще не розробник, то потрібно ним стати, інакше режим налагодження по USB увімкнути не вийде. Для цього шукаємо в налаштуваннях інформацію про телефон та натискаємо швидко багато разів на номер збірки (на деяких моделях телефонів, включаючи Xiaomi, «Версія MIUI») до тих пір, доки не отримаємо повідомлення «Ви стали розробником».

razrab

razrab

razrab

Після даних дій у меню налаштувань смартфона появиться новий розділ «Для разработчиков». Відкриваємо його та шукаємо пункт «Отладка по USB». Переводимо перемикач у положення увімкнено.

razrab

razrab

Залишається лише підтвердити режим налагодження у вікні «Разрешить отладку USB».

razrab

Якщо ви хочете забрати із налаштування пункт меню «Для разработчиков», то потрібно зайти в налаштування → Додатки → знайти там додаток «Налаштування» → Пам’ять → Стерти дані.

razrab

razrab

razrab

Підтвердити кнопкою «Ок». Всі дані акаунтів залишаться і нікуди не зникнуть. Так що можете сміливо підтверджувати видалення даних.

razrab

Тепер із налаштувань пункт меню «Для разработчиков» має зникнути.