Яке захисне скло вибрати для телефона/планшета?

Здавалося б проста задача. Просто скло… Але коли приходить до практики – починаєш розуміти, що не кожен виробник може виготовити якісний продукт. Багато виробників просто штампують браковану продукцію. А страждають кінцеві користувачі.

Захисне скло замінило свого попередника – захисну плівку. І це не дивно. Адже воно позбавлене більшості недоліків, які виникали при поклейці плівки, таких як бульбашки повітря під плівкою та ін. І до того ж воно набагато міцніше та його набагато легше наклеїти самому. Інструкцій, в тому числі відео, в мережі інтернет більш ніж досить.

Купив собі телефон Lenovo K6 (K33A48). Заказав захисне скло від фірми ColorWay. Скло наклеїлося без проблем. Все лягло ідеально.

На другий телефон, також марки Lenovo, але вже Lenovo K6 Note (K53A48) було заказане скло із Китаю. Наклеїлася лише середина. По краях воно просто не приклеїлося. Заказали інше (без марки) – та ж історія.

Почав шукати по магазинах вже по відгуках. І на мій подив – більшість користувачів мали проблеми. При тому, що захисні стекла були різних виробників. І ціна на якість не впливала. Можна заказати досить дороге скло, а в результаті — та ж історія із проблемами.

Третій раз заказали скло від виробника Mocolo, яке ідеально підійшло та наклеїлося без проблем.

Багато магазинів завищують ціни на одні і ті ж самі моделі та виробники.

Тому перед покупкою рекомендується порівнювати ціни по популярних магазинах, наприклад:

Порівняти ціни на захисне скло ColorWay

та виробника Mocolo

Все, що залишається зробити — ввести свою модель телефона чи планшета.

На телефоні Lenovo K6 Note (K53A48) скло Mocolo закриває увесь екран, в тому числі і сенсорні кнопки знизу. Такі стекла у своїй назві мають слово Full Cover, що означає повне закривання екрана мобільного пристрою.

Якщо вам допомогли рекомендації — поділіться матеріалом з іншими. В коментарях можна дати рекомендації із власного досвіду, за що автор сайту та користувачі будуть вдячні. Адже — це зекономить кошти від неякісних покупок, та час, який витрачається на очікування доставки з інтернет магазинів.

На цьому буду прощатися . Всім хороших та якісних покупок.