Якісні дисплейні модулі для телефонів

Купити якісний модуль досить непросто. Багато продавців продають непотріб за ціною нормальних товарів. Вибрати товар по картинці без належних характеристик практично неможливо. Мій перший модуль виявився повним непотребом. Після встановлення екран потрібно було притиснути для фіксації клею. Незначне зусилля призвело до тріщини. Тому пошуки привели на сторінку китайського всім відомого магазину. Але і там більшість товару не відповідає якості. Пропоную сторінку продавця з якісним, хоча й дорожчим (що цілком зрозуміло) товаром.

Я купував дисплейний модуль (сенсор+екран) разом з рамкою. Тому для заміни не потрібно практично ніяких інструментів. Викрутка та медіатор йшли в комплекті. Також продавець відправив захисне скло, яке для мене не мало значення. Все тому, що смартфон має заокруглення на краях і стандартне скло для нього не підходить.

Для заміни потрібно акуратно розібрати смартфон, використовуючи інструкцію до вашої моделі в інтернеті (думаю, що це не проблема). Особливо обережно потрібно відривати акумуляторну батарею (бажано не нагрівати її). Для того щоб витягти плату зарядки, кнопки керування увімкненням/вимкненням живлення та звуку й можливо, інші елементи (все залежить від конкретної моделі), потрібно використовувати фен для пайки (що для більшості проблематично). Особисто я використовував спирт, акуратно підіймаючи деталь пластиковою смужкою (зі звичайної пластикової пляшки) та додаючи трішки спирту. Все відстало ідеально та було приклеєне на новий модуль.

Простіше кажучи, не маючи навиків ремонту мобільних телефонів, я без значних зусиль замінив екранний модуль і телефон став як новий.

За словами продавця, всі компоненти перед відправленням перевіряються. Доставка досить швидка. В мою країну товар прибув швидше, ніж їхав по її території.

Купити екранний модуль для телефона Lenovo, Samsung, Motorola, Xiaomi, Huawei, LG, Nokia, Sony, Oppo та інших виробників можна на офіційній сторінці продавця