Philips HD3137/03

Якщо всередину вашої мультиварки попала їжа або вода, то потрібно її негайно вимкнути з розетки та розібрати для чищення. В інтернеті можна прочитати багато порад, що потрібно вийняти чашу та добре з водою помити внутрішню частину мультиварки. Можливо, інші моделі або фірми підлягають миттю, але не Philips HD3137/03. Вся вода попаде на внутрішні частини тена, проводку та навіть електроніку.

Я, наприклад, насипав картоплі в мультиварку без чаші та увімкнув. Прийшов через 5 хвилин на запах:).

Для того щоб розібрати Philips HD3137/03, потрібно перевернути її та викрутити 4-ри шурупи. Далі вийняти пластикові втулки.

Philips HD3137/03

Після цього, використовуючи виступи збоку, постаратися вийняти нижню частину. Вона тримається, крім шурупів, ще на засувках. Працюйте обережно.

Наступний етап – викручування 4-х болтів для того, щоб можна було дістатися до внутрішніх частин тена. Один із болтів тримає заземлення. Не забудьте після чищення поставити його на місце (проводи жовтого забарвлення).

Philips HD3137/03

Залишається позабирати залишки продуктів, витерти все вологою ганчіркою (можна використовувати соду або миючий засіб). Далі витерти все насухо та зібрати у зворотному порядку.

Philips HD3137/03

Philips HD3137/03

Для чищення від’єднувати проводи від нагрівальних елементів необов’язково.

Можливо, комусь допоможе дана стаття. Тому що я в мережі нічого нормального не знайшов і прийшлося розбиратися самому.