Software Recovery Tool

Програма Software Recovery Tool може допомогти відновити програмне забезпечення телефону вдома в разі виникнення проблем з роботою або оновленням програмного забезпечення. У телефонах з операційною системою Windows Phone 8 програму також можна використовувати для відновлення роботи телефону, якщо він не відповідає або не запускається.

Увага! У разі використання програми Software Recovery Tool із телефону буде видалено весь вміст, у тому числі програми та ігри (разом із даними програм і досягненнями в іграх), текстові повідомлення, журнал викликів, музику й фотографії. Якщо можливо, створіть спочатку резервну копію даних телефону (Настройки > резервне копіювання). Після відновлення програмного забезпечення можна буде відновити дані з резервної копії.

Примітка. Процес відновлення може зайняти деякий час залежно від швидкості з’єднання з Інтернетом. Під час установлення користуватися телефоном не можна. Буде встановлено останню схвалену версію програмного забезпечення для Вашого телефону.

Вимоги до комп’ютера

  • Microsoft Windows 7 або пізніша версія операційної системи
  • USB-кабель для підключення телефону до комп’ютера
  • Принаймні 4 Гб вільного місця

Яку програму слід використовувати?

Використовуйте програму Windows Device Recovery Tool на HTC One і всіх телефонах Lumia з операційною системою Windows Phone 8 або пізнішої версії. На всіх інших телефонах Nokia використовуйте програму Nokia Software Recovery Tool. Щоб подивитись, яка версія операційної системи Windows Phone установлена в телефоні, виберіть Настройки > про пристрій.

Windows Device Recovery Tool (для телефонів Lumia й HTC One з операційною системою Windows Phone 8 або пізнішої версії)

  • Завантажте та встановіть програму Windows Device Recovery Tool на комп’ютер. Якщо можливо, повністю зарядіть батарею телефону.
  • Після завершення встановлення запустіть програму. З’явиться головний екран:

Software Recovery Tool

  1. Якщо телефон не розпізнається автоматично, від’єднайте всі телефони від комп’ютера й натисніть Мій телефон не розпізнається в нижній частині головного екрана.
  2. Якщо з’явиться відповідний запит, виберіть виробника телефону.
  3. Приєднайте телефон до комп’ютера за допомогою сумісного USB-кабелю.
  4. Зачекайте, доки комп’ютер не виявить підключений телефон, і виконайте інструкції, які відображатимуться на екрані. Якщо телефон не підключиться впродовж однієї хвилини, можна спробувати перезавантажити телефон. Не розриваючи USB-підключення, одночасно натисніть і утримуйте клавішу живлення та клавішу зменшення гучності. Коли телефон завібрує, відпустіть клавіші.
  5. Натисніть Установити програмне забезпечення, щоб почати встановлення програмного забезпечення в телефон.

Nokia Software Recovery Tool (для інших телефонів Nokia)

  1. Завантажте та встановіть програму Nokia Software Recovery Tool на комп’ютер. Якщо можливо, повністю зарядіть батарею телефону.
  2. Запустіть програму Nokia Software Recovery Tool і приєднайте телефон до комп’ютера за допомогою сумісного USB-кабелю. Якщо з’явиться відповідний запит, виберіть у телефоні правильний режим USB: Nokia Suite або модем.
  3. Виконуйте інструкції, що з’являються в програмі.

Сайт програми