Огляд та тест акумуляторного паяльника

Портативний паяльник ціною 4,5 долара. Поставляється в якісному картонному упакуванні. В комплекті з паяльником йде підставка з губкою для очищення жала, трішки припою, кабель для заряджання Type-C. Потужність становить 8 Вт.

Може працювати від вбудованого акумулятора, а також від блока живлення на 5 вольтів. На сайті продавця є інформація, що ємності акумулятора повинно вистачити на 30 хвилин роботи. Швидкість нагрівання становить близько 15 секунд (на практиці більше). Після 10 хвилинної бездіяльності паяльник переходить в режим очікування.

Жала змінні, можна докупити різної форми. Замінюються простим викручуванням/закручуванням, різьба – M7x0.5мм. В комплекті йде одне змінне жало.

Огляд та тест акумуляторного паяльника

Вмикається натисканням на кнопку живлення тривалістю 2+ секунди. Вимикається аналогічно. Короткі натискання після увімкнення змінюють температурні режими роботи. Якщо індикатор світиться зеленим, то температура близько 300°C, блакитним – 380°C, червоним – 460°C.

Непоганий портативний паяльник, який може стати в нагоді при вимкненні світла, у місцях, де воно недоступне і тому подібне.

Сторінка продавця

Більш детальний огляд у відео

Відео - огляд та тест акумуляторного паяльника