Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Компанія ASUS випустила смарт годинник VivoWatch BP із можливістю вимірювання артеріального тиску. Годинник використовує фірмову технологію із назвою HealthAI, для цілодобового відслідковування артеріального тиску. Дана технологія, виходячи із даних про ваш тиск виконує аналіз стану організму. Новий та зручний гаджет буде давати рекомендації для ведення здорового способу життя, а його заряду вистачить на місяць використання. Тому зарядний пристрій із собою на відпочинок можна не брати.

VivoWatch BP використовує унікальну систему медичного класу, яка складається із двох електрокардіографічних датчиків та фотоплетизмографічного сенсора. Тому для визначення вашого артеріального тиску потрібно всього 20 секунд. Далі в автоматичному режимі годинник буде слідкувати за його змінами.

Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Ніяких особливих дій для визначення артеріального тиску виконувати не потрібно (типу присісти та підняти руку), годинник виконає точні виміри в будь-якому положенні тіла.

Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Для кого в першу чергу гаджет буде мати важливе значення? Наприклад, для людей із гіпертонією (підвищеним артеріальним тиском), тому що саме для них потрібний постійний контроль стану свого організму. І, звичайно, для всіх хто цікавиться станом свого здоров’я, інтенсивністю тренувань та іншими параметрами про стан організму.

Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Технологія ASUS HealthAI, яка використовується в годиннику застосовує особливий алгоритм, що в автоматичному режимі аналізує отримані годинником дані про стан організму та складає персональні рекомендації щодо підтримання здорового способу життя. Ви будете в курсі скільки часу для вас потрібно відвести на сон та скільки кроків зробити протягом дня.

Дана технологія реалізована в мобільних додатках для операційних систем Android та iOS. Додаток ASUS HealthConnect безкоштовно завантажується і встановлюється з магазинів.

Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Годинник має вбудований GPS датчик, який дозволяє відслідковувати такі параметри як швидкість, пройдену відстань та час, що був затрачений на тренування. Наявний аеробний індикатор пульсу, що супроводжується вібрацією. Це дасть змогу отримувати інформацію про інтенсивність та успішність виконання тренувань.

Використовуючи такі дані як рівень фізичної активності, частота пульсу, вік, стать, вага, годинник зможе підрахувати кількість калорій, які були витрачені протягом дня.

Смарт годинник від Asus – VivoWatch BP

Автономність роботи пристрою (це за інформацією виробника) складає 28 днів. Дана величина більша від багатьох аналогічних пристроїв інших виробників.

 Годинник VivoWatch BP вже доступний у продажу.