Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Як відновити фото на Андроїд?

На жаль, втрата інформації може торкнутися кожного. Якщо ви випадково видалили фото або виконали форматування SD картки, то допомогти їх відновити допоможе безкоштовна утиліта DiskDigger photo recovery.

Інформація. Повна версія DiskDigger photo recovery може відновлювати не лише фото, але й інші типи файлів.

Програма може працювати без root доступу (з ним також може, можливо, навіть більш ефективно). При відсутності root доступу DiskDigger photo recovery виконає «обмежене» сканування видалених фото шляхом пошуку кешу мініатюр. Якщо root доступ наявний, то буде проведене повне сканування та пошук слідів фото в пам’яті пристрою. 

Якщо ви видалили фото з карти пам’яті, то найкращим варіантом буде вийняти її зі смартфона та підключити до комп’ютера. Зробити це можна напряму (якщо наявний відповідний роз’єм у комп’ютері) або через адаптер на SD. Якщо у вас є кардридер, то в ньому може бути роз’єм для micro SD. Більшість ноутбуків та кардридерів мають роз’єми для підключення карт пам’яті формату SD. Після підключення спробувати відновити фото однією з програм.

При видаленні фото з пам’яті пристрою найпростіше скористатися утилітою DiskDigger photo recovery.

Алгоритм дій для відновлення фото програмою DiskDigger photo recovery:

1. Встановити додаток з маркета.

2. Відкрити та натиснути на кнопку «Начать простой поиск изображений».

photo recovery

3. Програма запитає доступ до фото та мультимедіа файлів на пристрої. Потрібно даний доступ надати.

photo recovery

4. Після сканування DiskDigger photo recovery покаже знайдені файли. Для відновлення потрібно натиснути на кнопку «Восстановление…».

photo recovery

5. Відкриється вікно для вибору місця збереження файлів. Це може бути хмарне сховище (Google Drive, Dropbox), інша папка на пристрої або FTP-сервер. Рекомендується відновлювати файли на хмарне сховище, тому що при відновленні в пам’ять телефона вони можуть перезаписатися і відновлення пройде з помилкою. Також наступне відновлення вже може стати неможливим. Якщо ви відновлюєте з пам’яті пристрою, то відновлені файли безпечно можна зберегти на карту пам’яті.

photo recovery

Якщо натиснути на знак шестерні, то відкриються опції. Можна вказати розмір мініатюр, мінімальний розмір файлу, ввести діапазон дат для пошуку.

photo recovery

Відео «Як відновити фото на Андроїд?»:

Дивитись відео

Програма може допомогти виконати відновлення втрачених фото. Хоча ефективність її роботи значно нижча від багатьох аналогічних утиліт, що працюють на ОС Windows.