Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Free Timer for Windows

Пропоную ознайомитися із безкоштовною програмою для налаштування різних таймерів. Можливо, хтось шукає софт із таким функціоналом. Налаштовується час в годинах, хвилинах та секундах, а також зовнішній вигляд таймерів.

Якщо виникає потреба у декількох таймерах, то потрібно запусти програму таку кількість разів, скільки таймерів для вас потрібно. Для цього передбачена кнопка «Додати», що знаходиться на панелі інструментів. Для кожного таймера можна назначити різний колір заливки, щоб легше було орієнтуватися. Таймери зручні тим, що при початку зворотного відліку, ви бачите не лише рух стрілки у зворотному напрямку, а також зменшення кольорової заливки циферблату, яка відповідає часу, що залишився.

Після закінчення зворотного відліку таймер сповістить вас звуковим сигналом, який можна змінити на власну композицію формату *.mp3.

Таймер можна розгорнути на увесь екран монітора або проектора (дію можна запустити кнопкою F11). Ця опція може бути корисною на екзаменах, при проведенні змагань, тестів, лабораторних експериментів та ін. Для виходу із повноекранного режиму потрібно натиснути на кнопку Esc.

Для попереднього повідомлення про закінчення відліку можна, наприклад, встановити звук метронома за одну хвилину або 5 секунд до закінчення відліку. Метроном можна увімкнути на постійні основі. Тікання метронома сповіщатиме, що необхідно максимально прискоритися. Присутній нічний режим. Таймер можна запустити один раз або налаштувати повторний запуск після досягнення зворотного відліку. Напрямок стрілки можна змінювати на протилежний.

Free Timer можна запустити із з’ємного носія. Всі внесені налаштування у такому випадку будуть зберігатися у файл Data.ini.

Сторінка Free Timer