Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Stopwatch for Windows - Free Stopwatch

Хто шукає для себе секундомір із можливістю додаткових налаштувань, то зверніть увагу на Free Stopwatch. Секундомір виконує підрахунки із точністю 10 мілісекунд.

Стандартні кнопки старту та зупинки дають змогу засікати проміжки часу. Також можна використовувати кнопку «Круг» для фіксування часу між кругами, яких може бути стільки завгодно.

Програму можна використовувати на спортивних змаганнях, проводячи лабораторні експерименти, для засікання часу, готуючи на кухні та в інших ситуаціях.

Результати можна скопіювати в буфер обміну та вставити у потрібну програму. Також доступний експорт у файл, який пізніше можна відкрити у програмі Блокнот або будь-якому іншому текстовому редакторі.

Для повноекранного режиму потрібно натиснути відповідну кнопку або використати клавішу F11. Для того щоб вийти із повноекранного режиму потрібно натиснути на клавішу Esc. Повноекранний режим добре використовувати в аудиторії або іншому приміщенні. Так секундомір буде добре помітним для всіх учасників змагання або експерименту.

Якщо потрібно декілька секундомірів, які будуть працювати незалежно один від одного, то потрібно натиснути на кнопку «Додати» на панелі інструментів. Так будуть відкриватися копії програми Free Stopwatch. Окрема опція дає змогу показувати секундомір у плаваючому вікні. Доступний нічний режим та положення програми поверх усіх вікон.

Із сайту розробників можна завантажити портативну версію, яка може працювати із флешки або іншого з’ємного носія. Всі дані в такому випадку будуть зберігатися у файл Data.ini.

Сторінка програми Free Stopwatch