Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 2000; Windows XP; Windows Vista; Windows 7; Windows 8; Windows 8.1; Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

UV SoundRecorder

Не для всіх потрібні функціональні звукозаписувальні програми. Більшості користувачів потрібно швидко записати звук, а сама програма має бути простою у користуванні. Саме такою являється UV SoundRecorder. Працює вона на всіх версіях ОС Windows, включаючи Windows 10.

UV SoundRecorder без проблем виконає захоплення звуку з мікрофона, колонок, телефонної лінії та інших джерел звуку, які присутні на вашому комп’ютері.

Програма може записувати звук із декількох звукових карт, об’єднувати записаний звук в один файл, кожну звукову доріжку розділяти та зберігати в окремий файл, перетворювати записані аудіо в mp3 формат.

Тепер можна записати відео конференції із Zoom, Skype, Viber та ін.

Дана програма входить як окремий модуль до складу популярної та функціональної програми для захоплення відео з екрана – UVScreenCamera.

Для початку роботи потрібно вибрати джерело звуку. Це може бути мікрофон або динаміки. На скриншоті зверху видно, що звук записується з обох джерел (для запису звуку із відео конференцій потрібно вибрати динаміки).

У кожного налаштування можуть сильно відрізнятися. Це залежить від кількості пристроїв, що встановлені у вашому ПК та їхніх характеристик.

Зверніть увагу на діаграму збоку вибраного пристрою. Вона допоможе визначити чи іде через пристрій звук взагалі. Якщо так, то стовпчик почне рухатися вгору та вниз залежно від рівня звучання. Для цього потрібно говорити в мікрофон або увімкнути музичну композицію або відео.

Обов’язково потрібно зробити декілька пробних записів для визначення оптимального рівня гучності (насамперед це стосується випадку використання мікрофона та динаміків одночасно). При низькому рівні чутливості звук буде занадто тихим, при високому – будуть різні шуми і розібрати щось буде також складно.

При записі з різних джерел є можливість зберегти кожну доріжку окремо. Буде корисно якщо ви плануєте в майбутньому редагувати аудіо або монтувати відео.

Сторінка програми UV SoundRecorder