Підтримувані браузери: Chrome/Chromium | Firefox | Android | Edge | Safari for MacOS and iOS

Як видалити спонсорську рекламу на YouTube?

При бажанні будь-хто може позбавити себе від непотрібного перегляду спонсорської реклами на самому популярному відеохостингу. Для цього потрібно додати у свій браузер розширення SponsorBlock. Розширення працює на комп’ютерній версії браузерів та з деякими мобільними.

Крім спонсорських роликів, також підтримується автоматичне виявлення та пропускання заставок, закінчень, нагадувань про підписку. Розширення може виявляти та автоматично пропускати сегменти які для нього відомі, тобто містяться у базі даних. База даних постійно поновлюється самими користувачами. Таким чином, кожен може після додавання розширення, налаштувати його під свої вподобання та брати участь у виявленні та блокуванні спонсорських відео.

Для використання розширення на операційній системі Андроїд потрібно використовувати браузер Firefox Nightly або Kiwi Browser.

Вас може зацікавити стаття: «Як в YouTube видалити рекламу та увімкнути додаткові можливості?»

Знизу посилання на сторінку GitHub. Там можна перейти безпосередньо в магазин для конкретно вашого веб-браузера, а також прочитати інструкції як використовувати розширення на мобільних та інших платформах.

SponsorBlock на GitHub