Медична карта

Зберігайте дані про стан здоров’я: аналізи, нагадування про прийом ліків, таблеток, медичний календар.
Медична картка — це програма для збереження та пошуку інформації про ваше здоров’я (нагадування про прийом ліків, аналізи, медичний календар, медичний калькулятор, жіночий календар).
Біля вас будуть завжди медичні аналізи, інформація про захворювання, клінічні діагнози, призначення лікарів із вашої медичної карти та поліклініки.

Медична карта

Ви завжди зможете в графічному вигляді відслідковувати динаміку зміни клінічних показників та аналізів, вчасно коректувати стан свого здоров’я.

Свої показники здоров’я: температура, артеріальний тиск, пульс, вага, зріст, об’єм талії, грудей, стегон, калорії — ви зможете записати у програму. З даним додатком можна і худнути та контролювати свою вагу. Він покаже скільки калорій ви отримали чи спалили, підкаже яка денна норма калорій для вас. Зможете слідкувати за своєю температурою коли здорові чи хворі. Слідкуйте за своїм артеріальним тиском кожен день, щоб вчасно і правильно прийняти ліки.

Створюйте нагадування прийому ліків, таблеток, уколів. Медична картка допоможе приймати ліки за розкладом. Програма не дасть забути випити таблетку вчасно нагадуванням, є можливість нагадування прийому декількох ліків одночасно. Медична картка допоможе жінкам при прийомі протизаплідних, дітям — при прийомі вітамінів та ін.
Ви можете вести медичний календар. В ньому будуть відображатися всі події (нагадування, прийом ліків, аналізи) — ви не пропустите жодної.

За допомогою медичного калькулятора можна розрахувати добову норму калорій, індекс маси тіла та ідеальну масу тіла. Вам не потрібно витрачати час на складні розрахунки — просто введіть аналізи у медичну карту і слідкуйте за життєво важливими показниками.  

За допомогою жіночого календаря відслідковуйте цикли менструації. Отримуйте повідомлення про початок місячних, овуляції, прийом протизаплідних таблеток. Календар покаже сприятливі дні для зачаття дитини.

Потрібна версія Android: 4.0 і вище

Google Play