Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Tuya Smart 

У наш час стало все «розумним». Це телевізори, колонки, лампочки, розетки і тому подібне. І всіма пристроями потрібно якось керувати. Програмне забезпечення із більшістю обладнання іде в комплекті (дуже часто сторонніх виробників). Але є сторонні додатки, які можуть об’єднати пристрої розумного дому в одне ціле та виконувати роль центрального пульта керування.

Tuya Smart – додаток, який вміє керувати розумними пристроями із будь-якої точки світу. Можна додати декілька пристроїв одночасно. Підтримується керування за допомогою Amazon Echo та Google Home.

Можна створювати сценарії для автоматичного запуску та зупинки в залежності від місця, часу, температури і тому подібне. Пристроями можна обмінюватися між членами родини. Для забезпечення безпеки ви будете отримувати сповіщення в режимі реального часу. Просте підключення та зрозуміле меню.

Після встановлення потрібно надати для Tuya Smart запитувані дозволи й можна приступати до автоматичного або ручного додавання пристроїв.

За відгуками, додаток досить популярний та непогано конектиться із пристроями від різних виробників. Але я свою лампу Yeelight LED Bedside Lamp D2 прив’язати не зміг. Можливо, робив щось не так…

Tuya Smart

Tuya Smart

Tuya Smart

Сторінка додатка Tuya Smart в маркеті