Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 та вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

ZaZa Remote

Якщо ваш телефон має інфрачервоний порт, то його можна використовувати для керування технікою. Це може бути телевізор, фотоапарат, побутові прилади та ін. Якщо в пристрої відсутній інфрачервоний порт, то це можна легко виправити.

Серед пристроїв, якими можна керувати за допомогою програми ZaZa Remote наступні: ТВ, кондиціонер, телевізійна приставка, проектор, DVD, вентилятор, дзеркальна фотокамера, лампа та ін. Після встановлення програма виконає пошук вашої моделі по базі для підключення та керування. База даних досить велика, як і кількість користувачів, та постійно зростає.

Додаток буде корисним якщо ви загубили пульт до телевізора або іншого пристрою, з метою керування всіма пристроями з єдиного мобільного телефона і тому подібне.

Якщо у вашому смартфоні відсутній інфрачервоний порт, то його можна купити окремо і під’єднати в роз’єм 3,5 мм для підключення навушників. Вихід на навушники має бути достатньо потужним з напругою 1.1-1.5 В та силою току 20 мА. Використовуючи такий порт та відповідне програмне забезпечення, можна без проблем перетворити смартфон на базі Android або iOS в універсальний пульт дистанційного керування.

Інфрачервоний передавач для Android та iOS

IK

Купити «Інфрачервоний передавач» для Android та iOS

Може бути варіант з дизайном під iPhone

IK

Купити інфрачервоний модуль для Android та iOS

Також наявний варіант лише для смартфонів iPhone, який виглядає як стильна заглушка

IK

Купити інфрачервоний порт-заглушку

Сторінка програми «ZaZa Remote» в маркеті