Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Wi-Fi network diagnostics from a mobile application

Безкоштовний додаток Wi-Fi Toolkit від компанії TP-Link допоможе провести діагностику Wi-Fi мережі на вразливість та дати рекомендації для її покращення.

Wi-Fi асистент не лише проведе діагностику мережі, а й виконає пошук прихованих камер, які можуть знаходитися в діапазоні дії Wi-Fi.

Після запуску програма буде задавати певні запитання. Спочатку потрібно дати відповідь у якому місці знаходиться Wi-Fi мережа до якої ви підключені.

Wi-Fi Toolkit

Далі запитають, яка проблема найбільше вас непокоїть.

Wi-Fi Toolkit

Наступним етапом стане запит на певні дозволи. Для нормальної роботи програми потрібно надати всі дозволи, які вона просить.

Після появи основного інтерфейсу потрібно натиснути на кнопку «Запустить Wi-Fi диагностику».

Wi-Fi Toolkit

Додатково можна протестувати швидкість, пінг, провести аналіз на виявлення камер, виконати пошук пристроїв, IP та MAC- адрес, виявити рівень Wi-Fi перешкод та ін. Окремі тести виконані досить цікаво, з анімацією та зі смаком. Наприклад, під час тесту швидкості можна пограти гру (щоб не було так нудно).

Wi-Fi Toolkit

Після сканування ви отримаєте результат та оцінку вашої Wi-Fi мережі.

Wi-Fi Toolkit

Для мене програма сподобалась, виводить досить багато корисної інформації. А що з нею робити – вже залежить від рівня знань кожного користувача.

Сторінка додатка Wi-Fi Toolkit в маркеті