Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 2.2 та вище
Ліцензія: Платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

MiXplorer Silver

Я практично не описую на ресурсі платних програм, хіба що їхні налаштування та вирішення проблем, які виникають в процесі роботи. Але обійти стороною файловий менеджер MiXplorer Silver не зміг. Програма не має безкоштовної версії. Але закладеним можливостям та функціям можуть позаздрити чимало схожих програм.

MiXplorer Silver підтримує роботу з вкладками, що дуже зручно. Працює із основними форматами архівів, має вбудований переглядач фото, музичний та відеопрогравач, підтримує перетягування та переміщення між відкритими вкладками, містить розширені функції для пошуку потрібних файлів, дає змогу сортувати файли та теки за заданими параметрами.

Також в програмі міститься вбудований переглядач шрифтів. За допомогою MiXplorer Silver можна відкривати HTML файли, менеджер підтримує роботу з хмарними сервісами, має інструменти для перегляду EPub, MobiPacket та PDF файлів.

Є можливість шифрування та дешифрування файлів. Ще більше можливостей відкривають сервери, які просто налаштовуються: FTP / HTTP + TCP. Наявний потужний редактор коду та підтримка AMBA (SMB1, SMB2.0 / 2.1), FTP, SFTP, WEBDAV і тому подібне.

Все, що можна в програму такого типу додати, розробники виконали. Але не зупиняються на досягнутому, вдосконалюючи існуючі та додаючи нові функції.

Якби я не звик до X-plore, то мабуть, залишив би MiXplorer Silver як основу для доступу до файлів та тек на смартфоні.

Відкрити сторінку MiXplorer Silver в маркеті



Офіційний сайт програми