Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

CPL

Всі вже звикли до платного ПО, або до безкоштовного, яке так чи інакше пропонує різні функції або послуги (звичайно, за гроші), а ще до безкоштовного з рекламою. Але додаток CPL (Customized Pixel Launcher) можна сміливо рекомендувати як заміну для вашого використовуваного за замовчуванням лаунчера.

Програма безкоштовна, написана ентузіастом, який доповнює її та вдосконалює у вільний час. Не вимагає зайвих дозволів, не «лізе» в інтернет та не збирає ніякої інформації про ваш пристрій.

Загальний вигляд налаштувань:

CPL

Інформація про додаток:

CPL

Увага! Не гарантується робота на пристроях зі сторонніми оболонками (MIUI, EMUI, Samsung Experience і тому подібних.). Програма розроблювалась для пристроїв із «чистою» операційною системою Андроїд.  

Якщо ви маєте бажання, щоб відображалась погода та стрічка новин Google, то потрібно зайти на форум 4pda та завантажити звідти додаток-плагін, або завантажити його за посиланням з GitHub.

Поставити запитання та знайти способи вирішення проблем можна на тому ж форумі за посиланням, що знаходиться знизу сторінки.

Для того, щоб працювала функція блокування екрана, програмі потрібно надати дозвіл адміністратора. В деяких випадках для видалення програми потрібно буде виконати попереднє відкликання адміністраторських прав.

Без проблем можна заблокувати головний екран від змін. Для цього потрібно виконати подовжене натискання на вільному від ярликів місці робочого столу → «Настройки» → «Настройки главного экрана» → «Поведение» → поставити перемикач у положення «вимкнено» навпроти «Разрешить редактирование». Таку опцію корисно використовувати після налаштування телефону для людей, які погано розуміються на техніці і в подібних випадках.

CPL

CPL

CPL

Додаток виконує резервне копіювання. Тому після перевстановлення вся внесена інформація має відновитися.

На мою думку, додаток вартий уваги. А при бажанні можна підтримати автора, надіславши суму, яку ви можете собі дозволити. Реквізити можна знайти в налаштуваннях додатка.

Сторінка CPL в маркеті



Сторінка CPL на форумі 4pda