Мова: Англійська/російська
Тип: Плагін

WP File Download — менеджер завантажень та файловий менеджер для WordPress

Отримайте одночасно простий та потужний файловий менеджер для WordPress. Створіть папку, тоді перетягніть свої файли у неї та вставте всю папку безпосередньо чи окремий файл у контент.

Плагін пропонує багато професійних функцій для керування файлами, зокрема просте перетягування у папки, AJAX навігацію, 4 адаптивні теми, URL-адреси файлів для SEO, віддалене завантаження та багато іншого.

WP File Download — це економія часу для професіоналів, унікальна гнучка повнотекстова пошукова система, повна інтеграція із Google Диск + Dropbox + OneDrive із двосторонньою синхронізацією.

Чотири теми, які включені у плагін змінять надання ваших файлів для користувачів. Сюди входить стандартний список як у Google Диску, дерево, таблиця та акордеон. Тема дуже гнучка, тому ви вирішуєте як буде відображатися файловий контент.

Маєте всій оригінально налаштований шаблон і не хочете втратити його оригінальність. У WP File Download дуже добре налаштовуються кольорові схеми, тому ви підженете його під свій дизайн.

Дуже простий файловий менеджер. Змінюйте з допомогою звичайного перетягування (drag'n drop) порядок розміщення файлів та папок — як при роботі із своєю ОС. До того ж все відбувається на льоту із використанням технології AJAX. Копіювання, видалення, заміна та вирізання файлів — все швидко, зрозуміло та просто.

Гнучкі та розширені пошукові системи. Керуйте величезною кількістю файлів за допомогою потужної та швидкої пошукової системи. Пошукова система вбудована у плагін, крім того ви можете створювати свої із потрібними опціями.

Повний текстовий пошук документів з автоматичним індексом при завантаженні файлів:

  • Фільтрування файлів категорій;
  • Фільтрування тегів як прапорець або вікно інтелектуального пошуку;
  • Дата створення та фільтр діапазону оновлення;
  • Попередній перегляд файлу в результатах пошуку;
  • Упорядкування файлів в результатах пошуку в назві стовпчика;
  • Сумісність з власною пошуковою системою WordPress.

Обмежте доступ до ваших файлів. Керуйте файлами як вам потрібно. Дозволяйте доступ для одних користувачів та обмежуйте для інших.

Повідомлення про зміну файлу електронною поштою. Наявна дуже гнучка система сповіщень електронною поштою доступна за допомогою плагіна, який активується, коли користувач вживає будь-які дії щодо файлів. Ви можете повідомити власника файлу, адміністратора WordPress та додати спеціальні сповіщення електронною поштою. Повідомлення електронною поштою можна активувати на:

  • Завантаження нового файлу;
  • Зміну файлу;
  • Видалення файлу;
  • Надання інформації про файл, який редагується;
  • Коли файл вже завантажено.

Імпорт існуючих файлів. Якщо у вас вже є файли на вашому сервері або якщо для вас швидше надсилати файли через FTP, імпортер файлів призначений для вас. Виберіть категорію файлів ліворуч, виберіть потрібний файл правою кнопкою миші та натисніть кнопку імпорту!

Оновлення одним кліком, керування версіями та мультикатегоріями. Оновлення та відновлення файлів ніколи не було таким легким. Ви можете оновити (замінити) існуючий файл за один клік в той час як відбувається резервне копіювання старої версії файлу. Звичайно, стара версія може бути відновлена в один клік теж. Крім того, плагін пропонує мультикатегорії: завантажувати один файл чи завантажувати його в декілька категорій папок.

Завантажте статистику. Панель статистики доступна в адміністративній частині WordPress сайту (додатково до трекера подій Google Analytics). Ви можете створювати свій графік статистики та детальне подання інформації із використанням фільтрів: категорія файлів, вибір одного файлу, діапазон дат завантаження.

WP File Download — менеджер завантажень та файловий менеджер для WordPress

Повна інтеграція із Гугл диском. Всі додаткові функції упаковані в один аддон: повна інтеграція Google Диска з двосторонньою синхронізацією. Дозвольте користувачам керувати файлами з Google Диска або WordPress та синхронізувати їх із Google Диском. Це єдиний плагін, який пропонує повну інтеграцію Google Диска і WordPress.

WP File Download — менеджер завантажень та файловий менеджер для WordPress

Повна інтеграція із Dropbox . Додаток включає повну двосторонню синхронізацію файлів за допомогою Dropbox. Дозвольте користувачам керувати файлами з Dropbox або WordPress та синхронізувати їх із Dropbox. Це єдиний плагін, який пропонує повну інтеграцію Dropbox і WordPress.

WP File Download — менеджер завантажень та файловий менеджер для WordPress

Повна інтеграція із OneDrive. Додаток включає повну двосторонню синхронізацію файлів за допомогою OneDrive. Дозвольте користувачам керувати файлами з OneDrive або WordPress та синхронізувати їх із OneDrive. Це єдиний плагін, який пропонує повну інтеграцію OneDrive і WordPress.

WP File Download — менеджер завантажень та файловий менеджер для WordPress

Соціальний замок. WP Social Locker заблокує завантаження файлу, якщо відвідувач не поділиться вашою сторінкою на Facebook чи Twitter.

Плагін інтегрується із:

  • Google Drive;
  • Google Analytics;
  • Dropbox;
  • Більшістю тем;
  • DIVI Builder;
  • Beaver Builder;
  • Іншими конструкторами сторінок.

WP File Download багатомовний та підтримує роботу із більшістю популярних плагінів.

Сторінка плагіна WP File Download (там же можна подивитися демонстрацію роботи плагіна)