Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

Макіяж для вашого смартфона — MakeupPlus

Випробуйте новий рівень своїх селфі із новими інструментами від MakeupPlus. Встановивши додаток ви зможете робити повний віртуальний макіяж. Для вас будуть доступні помада, колір волосся, наведення контурів вій, брів, додавання штучного ластовиння, відблисків та ін. Ви зможете підібрати всі ці параметри прямо із камери свого смартфона.

Використовуючи вітрину можна відразу ж купувати реальні косметичні продукти для губ від відомих брендів, таких як Charlotte Tilbury, Lime Crime, GLAMGLOW, Stila, Clarins, а також багатьох інших. Таким чином використовуючи вітрину ви позбавите себе від невідомості при купівлі косметичних продуктів адже ви перед цим побачите свій віртуальний макіяж.

Glam — використовуйте чудові суперглемові фільтри додаткової реальності. Змініть свій образ до невпізнання, виділіться у своїх соціальних профілях.

Нові різнокольорові зачіски  — спробуйте найсміливіші тенденції фарбування волосся, наприклад «Солодка вата», «захід», «рожеві кінчики», а також випробуйте свій власний стиль — до ваших послуг всі барви веселки.

Будьте особливими, створіть свій власний стиль, використовуйте Touch-up від MakeupPlus в якості інструменту або використайте макіяжні фільтри для лиця, які створені професіоналами індустрії краси, такими як Бретман Рок, NikkieTutorials, Ліза Елдрідж, Християн Домінік, Ангел Меріно aka Mac Daddyy та багатьма іншими.

Доступна інструкція по красі — у вашому в доступі ексклюзивні відео по макіяжу від відомих майстрів. Так ви зможете дізнатися як створювати неповторний макіяж у реальному житті.

Використовуйте ретуш та згладжування для отримання ідеальної шкіри та покращення кольору. За це відповідає інструмент «Бьютіфай».

Можна вступити до спільноти MakeupPlus та отримувати поради, дізнаватися про нові продукти для макіяжу та краси, а також ділитися ними.

Google Play