Тип програми: APK/IPA
Підтримувані ОС: Android/Wear OS/iOS/watchOS
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

ViewRanger

ViewRanger – це додаток для тих, хто віддає перевагу відкритому повітрю, відпочинку та активному проведенню часу. Карти офлайн до Ваших послуг, а також ще тисячі вражаючих маршрутних довідників, вибір виду активності, запис треків, прокладання власного маршруту, додавання цікавих місць на карту та багато іншого.

Програма має доступ до карт місцевості будь-якого куточка світу. ViewRanger співпрацює з офіційними картографічними агентствами у 24-х країнах світу.

Непотрібно швидкого та безлімітного інтернету для відображення карт. Просто завантажте карти та путівники по Wi-Fi, увімкніть GPS та користуйтесь усіма перевагами.

Записуйте ваші маршрути, дивіться статистику у реальному часі: відстань, час, висота та швидкість. Зберігайте події лише для себе або поділіться ними.

ViewRanger

Додатком ViewRanger користуються пошуково-рятувальні команди в США, Європі та Канаді.

Вас може зацікавити стаття по темі: «PeakFinder AR — додаток, який покаже назву гірських вершин»

Можна слідувати маршрутним інструкціям, які склали туристичні агентства, національні парки, автори мандрівок, а також власна міжнародна спільнота дослідників команди ViewRanger.

ViewRanger

Присутня можливість фільтрування маршрутів за складністю, типом, оцінкою.

ViewRanger

ViewRanger

ViewRanger

Відкривайте маршрути, користуйтеся GPS, автономними картами та відстежуйте пригоди на природі разом з розумними годинниками Wear OS та Apple Watch.

За допомогою Skyline можна оживити карту місцевості, використовуючи технологію додаткової реальності. Все цікаве, що вас оточує можна легко знайти, просто навівши камеру смартфона. Більше не буде безіменних гірських вершин, озер та інших географічних об’єктів. Точки маршруту можна переглядати в режимі реального часу, а також направлятися за стрілками вказівників в реальному пейзажі.

ViewRanger

Для офлайн навігації доступні карти OpenStreetMap® та OpenCycleMap. Можна швидко перемикатися між супутниковими, транспортними та іншими видами карт. Платна версія пропонує значно більшу кількість доступних навігаційних карт.

Маршрути можна прокладати самому, або скористатися величезним каталогом. Доступні веломаршрути, пішохідні маршрути, лижні траси та багато іншого. Точна навігація із використанням GPS телефона, курс по компасу, відстань та час до точки призначення, який автоматично розраховується, координати у декількох форматах, навігація до пам’яток та багато іншого.

ViewRanger

Фото до маршруту можна додавати в дорозі, завантажуючи їх із Flickr та Instagram.

Поділитися місцеперебуванням дуже легко із точною системою відстежування BuddyBeacon™. Ваше місцеположення буде захищене PIN-кодом.

Енергоощадний режим продовжить час автономної роботи. Для перегляду маршрутів та інших даних на всіх пристроях потрібно зайти в обліковий запис та виконати синхронізацію.

Увага! Не всі перелічені можливості доступні у безкоштовній версії. Для повнофункціонального використання потрібна платна підписка.

Налаштування можна імпортувати (GPX/LOC) та експортувати (GPX).

ViewRanger

Сторінка додатка в Google Play



Сторінка додатка в App Store



Офіційна сторінка сервісу ViewRanger