Winbindex

При відсутності, наприклад, dll бібліотек, програми при запуску будуть видавати помилки типу «Запуск програми неможливий» та ін. Операційна система також може працювати зі збоями. Для відновлення нормальної роботи потрібно визначити тип файлу, який відсутній у системі, завантажити його та скопіювати у потрібну теку.

В більшості випадків dll бібліотеки знаходяться у теках C:\Windows\System32\ та C:\Windows\SysWOW64\.

Часто файли повинні бути скопійовані у теку програми, яка видала помилку. Помилок може бути величезна кількість, і для кожного конкретного випадку потрібно шукати свій варіант виправлення.

Але стаття розповідає звідки завантажити файли, яких немає в системі. І завантажити безпечно та без вірусів. Звичайно, із сайту компанії Microsoft. А безкоштовний сервіс Winbindex допоможе визначити по базі даних файл та покаже по ньому детальну інформацію.

1. У поле пошуку потрібно ввести назву файлу, який ви шукаєте та натиснути на кнопку Show. Кнопка стає активною лише тоді, якщо файл знайдений у базі даних. Приклад показаний на файлі msvcp140_app.dll.

2. Будуть показані результати. Для швидкого пошуку можна використати фільтри: за версією Windows, версією файлу та ін. Потрібно завантажити потрібний файл та скопіювати у теку.

Сторінка сервісу Winbindex