UniSender — сервіс e-mail та sms розсилки

Потрібно провести автоматизовану розсилку по електронній пошті чи по sms? Тоді вашим вибором може стати UniSender. Адже сервіс зібрав все краще, що можна запропонувати на сьогоднішній день для проведення якісного інтернет маркетингу.

З UniSender  розсилки проводити просто, швидко та зручно. Просувайте свої послуги та отримуйте нових клієнтів. Використовуючи сервіс ви будете стимулювати продажі, підтримувати інтерес до товару (компанії), інформувати підписчиків про новинки, проводити опитування та ін. Грамотно налаштована розсилка сприятиме повторним покупкам (користуванням послугами).

Головне, про що потрібно пам’ятати — підходити до розсилки потрібно грамотно. Головне правило — це не переборщити. В іншому випадку можна отримати лише затрати.

Особливості UniSender:

Персоналізація

  • Підстановка будь-яких даних про клієнта;
  • Сегментація SMS-розсилок. Наприклад, доставка листів лише за певний період.

Зручна відправка

  • Об’єднання Email- та SMS в якості одного сервісу;
  • Відправка з будь-якого номера;
  • Реєстрація альфаімені;
  • Розмір СМС: 70 символів на кирилиці та 160 на латиниці.

Автоматизація

  • Відправка за розкладом. Наприклад, при настанні певної дати;
  • Наявність SMS API для інтеграції із сайтом та інтернет магазином.

Завдяки звітам можна добре вивчити своїх клієнтів, наприклад, в який час вони відкривають повідомлення електронної пошти, на які лінки вони натискають. Відстежуйте ефективність переходів, підключивши аналітику.

UniSender працює із 200 країнами та підтримує 900 операторів. Так що ваша розсилка обов’язково знайде свого клієнта.

Підключивши сервіс ви отримаєте HTML шаблони листів на різну тематику і які адаптовані під екрани мобільних телефонів та планшетів. Просто вибрали шаблон, внесли дані та відправили.

А саме головне. Підключивши сервіс ви отримуєте 150 безкоштовних HTML шаблонів листів, 1500 електронних листів безкоштовно, форми підписки, детальні звіти.

Перейти до сервісу масових розсилок UniSender