ESET NOD32 — став набагато ефективнішим

Компанія ESET презентувала нове покоління антивірусних продуктів, які перетерпіли багато змін та стали більш ефективними, як у плані захисту так і в плані швидкості.

Нові продукти краще та ефективніше взаємодіють із користувачем, забезпечуючи повний захист.

Розширив свою функціональність модуль «Захист домашньої мережі», головним заданням якого являється перевірка маршрутизатора та пристроїв, що до нього підключені на предмет вразливостей і ненадійних паролів.  Інтерфейс програми відображає список пристроїв та показує назву їхніх операційних систем. При потребі можна забирати пристрої із зони видимості.

Хто знайомий особисто із даним антивірусом, то знає про такий модуль як «Захист онлайн-платежів». Він також у новій версії зазнав змін.

Покращився модуль «Сканер UEFI». В новій версії користувач може запустити перевірку в ручну із інтерфейсу програми.

Нововведення та покращення відбулися на рівні зручності використання антивірусних продуктів. «Звіт по безпеці» — новий модуль, який щомісячно формує звіт по роботі антивіруса. Таким чином можна переглядати статистику кіберзагроз, включаючи кількість загроз, які антивірус зміг виявити, кількість заблокованих веб-сторінок, спам-листів в повідомленнях електронної пошти і тому подібне. Використовуючи інтерфейс модуля можна напряму активувати такі функції як «Антизлодій» і «Батьківський контроль».

Нові продукти встановлюються значно швидше — швидкість зросла до 30-40%.

Ліцензії на антивірусні продукти ESET NOD32

Хто вирішив купити антивірус може скористатися новим сервісом «Гарантія антивірусного захисту». Суть програми в тому, що ви отримуєте гарантію роботи антивіруса без додаткової плати.