Тип: Плагін
Версія Joomla!: Joomla 2.5; 3+
Ліцензія: Безкоштовний

JL VKcomments

JL VKcomments – плагін, який додасть інтеграцію коментарів від соціальної мережі ВКонтакті до стандартних матеріалів Joomla.

Це простий та зручний спосіб організувати на своєму сайті систему коментування. А саме головне – це те, що для зареєстрованих у мережі ВКонтакті відвідувачів не потрібно заново проходити реєстрацію чи виконувати будь-які дії. Зайшовши на ваш сайт із реєстраційними даними мережі ВКонтакті, відвідувачі зможуть залишати коментарі у звичному для себе інтерфейсі.

Залежно від тематики вашого сайту, при використанні соціальних коментарів ВКонтакті, кількість коментарів може збільшуватися у 1,5-3 рази.

До особливостей плагіна JL VKcomments можна віднести:

  • Підтримку Joomla 2.5 та Joomla 3;
  • Не має потреби в авторизації. Для додавання коментарів потрібна лише авторизація у соціальній мережі ВКонтакті;
  • Легке встановлення та всі потрібні налаштування;
  • Повна підтримка API соціальної мережі ВКонтакті;
  • Можливість виключення по категорії або по окремо взятому матеріалі.

Плюс даного плагіна у тому, що кожен коментар, який залишений на вашому сайті, автоматично транслюється на сторінку автора, який залишив цей коментар, а також попадає у новини його друзів. Коментар завжди містить посилання на статтю, на якій він залишений. Тому друзі відвідувача, який залишив коментар, можуть дізнатися про саму статтю та долучитися до її обговорення. А про коментарі ваших друзів будуть повідомлені їхні друзі і так далі у геометричній прогресії.

Даний віджет включає опцію відповіді на коментарі. Із вище сказаного зрозуміло, що відповіді з’являться на сторінці матеріалу вашого сайту, сторінці соціальної мережі автора коментаря та у новинах його друзів. Таким чином, відбувається синхронізація коментаря між вашим сайтом та платформою соціальної мережі ВКонтакті. Тому обговорення відбувається одночасно на різних майданчиках, а тому ваша стаття отримує все більше і більше відвідувачів.

Небажані коментарі можуть видалятися адміністратором сайту із панелі керування Joomla. Ще одна функція адміністратора – це додавання будь-якої кількості модераторів, які зможуть слідкувати за нормами та правилами коментування, використовуючи зручний інтерфейс плагіна.

Крім того, що кожен коментар має зворотній лінк на вихідну статтю, з’являється у новинах друзів, також появляється у пошуку по статусах ВКонтакті. А враховуючи партнерство ВКонтакті та пошукової системи Яндекс – ваші коментарі будуть у режимі реального часу індексуватися у пошуку. А це стане додатковим джерелом відвідувань вашого сайту.

Сторінка плагіна JL VKcomments