Тип: Плагін
Версія Joomla!: Joomla 3+
Ліцензія: Безкоштовний

Giftd

Якщо ви користуєтеся сервісом Giftd для мотиваційного маркетингу, а ваш проект як основу використовує CMS Joomla, то для простої інтеграції можна використати плагін Giftd від команди JoomLine.

Використовуючи інструменти Giftd ви у рази покращите свої продажі та зменшите показники відмов.

Giftd являється сервісом, який займається питаннями розробки та впровадження інструментів взаємодії із аудиторією у складних точках: довгі перегляди, залишення сайту, одноразові продажі. Інструменти спрямовані на стимулювання здійснення відвідувачем цільової дії, яка принесе користь для вашого ресурсу. А це – зменшення показника відмов, успішне здійснення продажі, отримання контактних даних та ін.

Плагін підтримує такі магазини як VirtueMart, JoomShopping та HikaShop.

Використовуючи сервіс Giftd ви можете мотивувати своїх відвідувачів знижками, промокодами, балами та подарунковими картами. Доцільною може бути мотивація за покупки, за те, що вони запросили друзів та за покупки друзів, за певні дії у соціальних мережах, за контактні дані, відгуки та оцінки.

Для реалізації ваших задумів у команди Giftd передбачено безліч інструментів, ви обов’язково знайдете саме те, що потребує ваш бізнес.

Сторінка плагіна Giftd

Сторінка сервісу Giftd