Тип: Модуль
Версія Joomla!: Joomla!3+
Ліцензія: Безкоштовна

Виринаюча форма зворотного зв’язку – Wedal Joomla Callback

Отримайте сучасну та легку форму зворотного зв’язку, встановивши плагін Wedal Joomla Callback. Працює форма на основі технології AJAX. Модуль дозволяє відобразити форму зворотного зв’язку без перезавантаження сторінки.

Для відправлення форми також не потрібне перезавантаження сторінки.

Ніяких компонентів чи плагінів – все реалізовано одним модулем. До того ж кількість одночасного використання модулів необмежена. Таким чином можна на одній сторінці відобразити 2, 3 чи більшу кількість форм зворотного зв’язку.

За замовчуванням завантажується лише лінк на модуль, що не дозволяє бачити форму для більшості спам-роботів. Всі форми, що створені на сторінці, в шапці чи підвалі сайту будуть опрацьовуватися за допомогою одного JS-файлу, що не створить великого навантаження на сторінку.

Ваші форми, кнопки чи листи можуть мати унікальний дизайн. Це реалізується завдяки тому, що Wedal Joomla Callback підтримує альтернативні макети для:

  • Листів із запитом;
  • Форм;
  • Кнопок запиту.

Модуль спеціального захисту від CSRF-атак не передбачає. Але форму зможуть бачити не всі спам-роботи, а лише ті, що вміють виконувати JS-код та зможуть «додуматися» клікнути по пустому лінку. Доля спаму можлива. Але скоріш за все – це буде людський фактор. А ваші підписники будуть задоволені тим, що не потрібно розгадувати коди із картинки аби зв’язатися із вами.

Модуль має вбудовану перевірку токена, що не дозволить здійснювати CSRF-атаки.

Модуль не дозволяє створювати необмежений набір унікальних полів але являється простим в налаштуванні, оскільки потрібно просто вибрати потрібні готові поля, які потрібно лише заповнити для конкретно вашого завдання.

Із скриншоту знизу видно всі налаштування:

Виринаюча форма зворотного зв’язку – Wedal Joomla Callback

Модуль абсолютно безкоштовний та немає реклами чи прихованих лінків.

Сторінка автора модуля