Тип програми: Portable/Інтсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Winsows XP – (x86 & x64)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Macrorit Partition Expert Pro Edition

Macrorit Partition Expert Pro Edition – професійна програма для роботи із розділами диска. Проводьте копіювання, видалення, перерозподіл дискового простору, конвертування MBR в GPT та у зворотному порядку. Ці всі операції та багато інших із 100% збереженням інформації, завдяки використанню унікальної технології збереження даних.

Тривалість акції обмежена.

На випадок неможливості завантаження операційної системи, програма дозволяє створити завантажувальний диск, завантажившись із якого можна працювати із розділами у звичайному режимі.

Macrorit Partition Expert Pro Edition має набагато менший розмір та порівняно більшу швидкість роботи, у порівнянні із аналогічними програмами.

Є портативна версія програми (мало розробників пропонують Portable версії своїх програм такого призначення). Так ви зможете запустити її із з’ємного носія.

Програма досить проста у використанні, не зважаючи на англомовний інтерфейс. Операції відбуваються «віртуально», поки ви не натиснете на кнопку «Застосувати» (Commit).

Ви можете виконати повну дефрагментацію дискового простору для забезпечення максимальної продуктивності операційної системи, яка відбувається в автоматичному режимі під час зміни розмірів чи їхньому переміщенні. 


1. Щоб отримати ліцензію безкоштовно, перейдіть на сторінку акції та натисніть «DOWNLOAD MACRORIT PARTITION EXPERT PRO EDITION NOW».

AOMEI Backupper Professional

2. Заповніть дані (якщо зареєстровані, то увійдіть). Після того як заповнили необхідну інформацію – натисніть «GIVE IT TO ME NOW». Так ви отримаєте лінк на завантаження програми та ліцензійний ключ.