Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Winsows xp – (x86 & x64)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

AOMEI Backupper

Пропозиція обмежена. Залишилося 2 дні.

Програма для резервного копіювання дисків та розділів, папок та файлів. Це професійна версія із додатковими можливостями.

Ви зможете швидко налаштувати резервне копіювання та забути про нього. Далі все буде відбуватися в автоматичному режимі.

До ваших послуг диференційні та інкрементні архіви, клонування дисків, підтримка скриптів, створення WinPE або Linux для відновлення копії в разі краху ОС, стиснення, шифрування та коментування резервних копій, робота із MBR та GPT, підтримка режиму завантаження EFI/UEFI.

Старі резервні копії можуть автоматично видалятися для економії дискового простору. Можливе об’єднання декількох резервних копій в одну та багато іншого. Програма підтримує міграцію операційної системи між  HDD та SSD дисками.

1. Для отримання безкоштовної ліцензії перейдіть на сторінку акції та натисніть «DOWNLOAD AOMEI BACKUPPER PROFESSIONAL NOW».

AOMEI Backupper Professional

2. Заповніть дані (якщо зареєстровані, то увійдіть). Після заповнення даних натисніть «GIVE IT TO ME NOW». Так ви отримаєте лінк на завантаження програми та ліцензійний ключ.