Skyload

Для браузера Opera в магазині присутнє розширення Skyload, функціонал якого реалізує можливість завантаження відео з соціальних мереж, відеохостингів та інших сайтів у контенті яких присутні відео та аудіофайли.

Можна завантажувати музику та відео із таких сайтів як ВКонтакті (VK), YouTube, Facebook, Deezer, SoundCloud, Яндекс.Музика, Однокласники, Vimeo, Coub, Dailymotion, Instagram, Vineта ін. Існує дане розширення у версії для браузера Google Chrome, але завантажити відео із YouTube не вийде, що пов’язане із політикою компанії та авторськими правами.

Розглянемо як встановити та користуватися розширенням Skyload:

1. Переходимо на сторінку розширення Skyload в магазині розширень Opera та натискаємо на кнопку «Добавить в Opera». Після встановлення за бажанням приймаємо умови збору статистики.

Skyload

Skyload

2. На панелі інструментів з’явиться значок Skyload, натискання на який відкриє вікно.

3. Для завантаження з відеохостингу YouTube, Vimeo та ін. потрібно відкрити відео яке потрібно завантажити. Далі натиснути на значок Skyload, вибрати якість, натиснути на три крапки (меню), а тоді натиснути на кнопку «Скачать».

Skyload

Доступне мультизавантаження. Потрібно вибрати дану функцію та додати потрібні медіафайли у чергу на завантаження. 

Перевірив як працює розширення при виявлені та завантаженні потокового відео. Тут також все працювало без проблем.

Завантажені файли можна знайти у папці завантажень, яка встановлена за замовчуванням у браузері Opera.

При перегляді відео на кнопці розширення Skyload відображається цифра із кількістю медіафайлів, які доступні для завантаження.

Статті по темі: «5 онлайн сервісів щоб завантажити відео з YouTube, Vimeo, Facebook» | «Як завантажити відео з YouTube за допомогою розширення для браузера?»

Розширення абсолютно безкоштовне, але містить рекламу. Для користувачів, які проти рекламних роликів команда розробників зробила платну підписку, купуючи яку, вимикається реклама, а також робиться внесок у розвиток розширення для реалізації нових функцій та виправлення помилок.

Розширення містить рішення, які значно функціональніші у порівнянні із багатьма аналогами. Тому рекомендую. 

Сторінка розширення в магазині Opera

Офіційний сайт Skyload

Сторінка розширення в магазині Google Chrome