YouTube download

Пропоную онлайн-сервіси, які надають можливість завантажити відео та аудіо із найпопулярнішого відеохостингу та ще багатьох інших. Переходимо в повну новину і вперед.

Clip Converter

Переходимо на сайт. Далі копіюємо посилання на потрібний відеофайл і вставляємо його у відповідне поле на сайті Clip Converter. Після цього натискаємо «Continue». Декілька секунд і ви побачите можливі формати файлу, який завантажуєте – аж до 4k. Потрібно вибрати якість і можна натискати кнопку «Start!». Але якщо ви хочете інший формат відеофайлу, або лише аудіофайл, то потрібно це вказати (кнопка «Download» при цьому стане активною). В наступному вікні потрібно натиснути на кнопку «Download».

YouTube download

YouTube download

YouTube download

Підтримується завантаження з YouTube, Vimeo, Facebook та ін.

Перейти до Clip Converter

KeepVid

Сервіс KeepVid допоможе завантажити відео з багатьох онлайн сервісів. Підтримуються YouTube, Facebook, Dailymotion, Twitter, Instagram, Twitch та ще 1000+ сервісів. Для завантаження потрібно вставити посилання та натиснути на кнопку «Скачать». Далі вибрати формат та натиснути на іконку завантаження.

YouTube download

YouTube download

YouTube download

Мінус – починаючи із якості 1080p завантажити онлайн не вийде. Сервіс пропонує завантажити клієнта для ПК, який має платні функції.

Перейти до KeepVid

Статті по темі: «Завантаження відео з YouTube, використовуючи програму MiniTool uTube Downloader» | «Як скачати музику з однокласників, вконтакті ...

noTube

Скопійоване посилання потрібно вставити у поле, вибрати формат та натиснути «Ок». Через певний час стане доступна кнопка «Скачать».

YouTube download

YouTube download

Перейти до noTube

y2mate.com

Після вставки посилання в поле потрібно натиснути «Пуск», вибрати тип медіа (відео/аудіо) та натиснути на кнопку «Загрузить». Через певний час у виринаючому вікні можна буде завантажити файл, натиснувши на кнопку «Загрузить» ще раз.

YouTube download

YouTube download

YouTube download

Порада. Для швидкого завантаження не обов’язково відкривати сайт. Можна у посиланні просто вставити після слова youtube – pp. Наприклад, так як знизу на скриншоті.

YouTube download

Після цього потрібно натиснути клавішу Enter. Відкриється сайт y2mate.com з готовим посиланням для завантаження.

Перейти до y2mate.com

SaveTheVideo.com

Аналогічно потрібно вставити посилання та натиснути на кнопку «Download». Після цього виведеться інформація про відео, а також можливі формати для завантаження. За замовчуванням максимальна якість дорівнює 720p. Знизу можна вмикати перемикачі та вибирати іншу якість й формати. Проте, відео високого розширення можна завантажити через платну підписку.

YouTube download

YouTube download

Перейти до SaveTheVideo.com

Рекомендую сервіс Clip Converter, який безкоштовно допоможе завантажити відео навіть у 4k. Якщо із першим проблеми – далі по списку для отримання бажаного.