Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/Server 2016/10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

MiniTool uTube Downloader

Всім відомо, що компанія Google забороняє завантажувати відео зі свого хостингу, проте дана заборона нікого не зупинила. Випущені сотні плагінів для браузерів, програм та онлайн сервісів, які дають змогу завантажувати ролики, що для вас сподобалися.

Якщо розробники подібний софт викладають в Google Play, то він, як правило, довго там не затримується. Тому для ОС Андроїд знайти качалку відео значно важче. Приходиться користуватися сторонніми ресурсами або альтернативними, типу F-Droid маркетами.

Однією з таких програм, яка являється альтернативою YouTube на Андроїд – є NewPipe

Але сьогодні розглянемо можливості та функціонал безкоштовної програми для завантаження відеороликів з YouTube у середовищі ОС Windows.

Називається вона MiniTool uTube Downloader та дозволяє завантажувати відео у високій якості, включаючи 8K, 5K, 4K, 1080P, 720P. Без проблем можна виконувати конвертування в аудіоформати: MP3 та WAV. Доступне завантаження списків відтворення (плейлистів) MP3/MP4. Доступна функція завантаження субтитрів з відео та збереження їх у форматі .rst.

По суті дана програма – це видозмінений браузер. В адресну стрічку можна вводити доменні імена. Наприклад, ввівши google.com, відкриється пошукова система. У ній можна вводити звичайні пошукові запити. Хоча толку з цього мало – програма заточена під YouTube.

Можна виконувати пошук потрібних відео та при потребі авторизуватися.

Вас може зацікавити «Безкоштовний відеоредактор – MiniTool MovieMaker Free» від даного розробника

Алгоритм роботи з програмою досить простий:

1. Відкрити відео в YouTube, використовуючи будь-який інтернет браузер, та скопіювати посилання з адресної стрічки або просто відкрити відео у програмі.

2. Вставити посилання у поле в програмі MiniTool uTube Downloader (якщо ви відкрили відео у програмі, то 2 етап можна пропустити).

MiniTool uTube Downloader

3. Натиснути на кнопку завантаження (стрілка вниз, зверху). Вибрати формат та завантажити.

MiniTool uTube Downloader

MiniTool uTube Downloader

MiniTool uTube Downloader

В налаштуваннях програми (потрібно натиснути на значок шестерні) можна вказати папку для зберігання завантажених файлів за замовчуванням (кнопка Browse), а також вказати максимальну кількість одночасних завантажень.

MiniTool uTube Downloader

Прийшов час зробити висновок. Програма безкоштовна, не містить реклами, виконує свою функцію на 100%, тому рекомендую.

Хто проти реклами на сайтах (не плутати з рекламою в програмі. MiniTool uTube Downloader її не містить) – тут не так все добре, її не блокує навіть AdGuard.

Анімація завантаження програмою MiniTool uTube Downloader:

MiniTool uTube Downloader

Завантажити програму MiniTool uTube Downloader з офіційного сайту