Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Smart YouTube TV

YouTube на більшості ТВ приставках вже інстальований, але не завжди працює як потрібно, можуть бути збої в роботі, а саме головне – велика кількість реклами. Якщо вас цікавить альтернативний клієнт для вашої приставки та телевізора, то продовжуйте читати статтю.

Безкоштовний додаток може повністю замінити стандартну програму від Google. Після інсталяції та при першому запуску програма запропонує вимкнути рекламу, із чим можна сміливо погодитися. Далі на вас чекає просте та інтуїтивно зрозуміле меню з можливістю авторизації під своїм акаунтом.

Примітка. Для встановлення потрібно завантажити додаток на флешку або на телефон (комп’ютер) та виконати встановлення вручну. Якщо ви хочете встановити додаток безпосередньо із телефону, то рекомендую встановити файловий менеджер X-plore File Manager на обидва пристрої. Далі запустити сервер на телефоні та під’єднатися до нього із ТВ приставки. Так можна отримати доступ як до пам’яті смартфону, так і до картки пам’яті. Але обидва пристрої мають бути під’єднані до однієї мережі. Детальніше можна прочитати в статтях: "Обмін файлами між телефонами на Андроїд" та "Налаштування Xiaomi 4K Mi Box S (міжнародної версії) (MDZ-22-AB".

Налаштування допоможуть вибрати необхідні параметри (наприклад, вимкнути дорослий контент, збирання персональних даних та ін.). Smart YouTube TV підтримує розширення відео, включаючи 4К та не залежить від Google-сервісів. Реалізована підтримка пультів керування, додаток не містить реклами, прекрасно працює на ТВ та приставках, підтримує велику кількість мов.

На сайті автора можна завантажити стабільний реліз, який повинен працювати ідеально практично на будь-якому обладнанні та бета – що може містити помилки, проте більш функціональний. Вибір за вами…

Я встановив додаток на свою приставку Xiaomi 4K Mi Box S. Тестував недовго, але все працювало та серйозних проблем виявлено не було. Далі буде видно.

Сторінка Smart YouTube TV