Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від програми та пристрою
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

3 language learning programs

Знання іноземних мов дає великі можливості в подальшому житті, розширює горизонти вибору професії, а також значно впливає на розмір заробітної плати. Одні на високому рівні володіють мовами, вийшовши зі школи, інші записуються та проходять різноманітні курси, ще хтось займається самонавчанням. Пропоную розглянути 3 додатки для вивчення польської мови (і інших мов також), які будуть корисними не лише тим, хто почав своє навчання з початку та з самого простого, але для всіх, хто хоче покращити та перевірити рівень знань.

1. Польська абетка

polish alphabet

Перший додаток – це простий польський алфавіт, який можна безкоштовно завантажити з маркету.

Ви крок за кроком, літера за літерою вивчите польський алфавіт в цікавій формі. Адже кожна літера професійно вимовляється, а також наводяться приклади слів, які починаються на таку літеру, або (якщо літера не може вживатися першою) слова, що містять літеру.

Процес навчання супроводжується картинками, так можна краще запам’ятати. Наприклад, наводиться у приклад слово метелик, і метелик буде намальований.

Прямо з програми можна завантажити інші уроки. Відгуки та оцінки в маркеті досить високі. Та й додатків від даного автора до сотні.

Сторінка додатка «Польська абетка»


 

2. Rosetta Stone

Rosetta Stone

Rosetta Stone – один з визнаних та найпопулярніших додатків на маркеті. В розробника є й інші програми, проте на відміну від Rosetta Stone, вони не такі популярні.

Для вивчення використовується особливий підхід, який цікавий та дає результат. Для мене особисто, процес навчання дуже подобається.

Працюючи з Rosetta Stone можна одночасно розвивати граматику, вимову, розширювати словниковий запас. Наявні завдання для вивчення слів, є такі, в яких потрібно говорити вибраною мовою, а програма перевірятиме вашу вимову (спеціально запатентований алгоритм TruAccent). Увесь процес навчання супроводжується фото та картинками. Після вивчення теми потрібно пройти цікаві тести.

Розвиваючи мову та вимову в живих діалогах, можна бути готовим до реального спілкування за короткі терміни часу.

Додаток Rosetta Stone – це ваш провідник по польській (і інших мовах також) від початку до повного засвоєння.

Зверніть увагу, що повна версія програми являється платною і не зовсім дешевою.

Сторінка додатка Rosetta Stone


 

3. 50 languages

50 languages

Як зрозуміло з назви, перед вами додаток для вивчення польської та ще 49 мов. В розробників доступні додатки на окремо вибрану мову.

До ваших послуг 100 уроків для вивчення вибраної мови. Можна отримати базові знання та у найшвидший термін навчитися говорити короткі речення в реальних життєвих ситуаціях.

Доступні уроки у яких слова промовляються виразним чоловічим та жіночим голосом. Увесь процес навчання розбитий за категоріями: фразеологічний словник, абетка, цифри, словник, словникова гра, тести на заповнення пропусків, знайти протилежності, мовна та географічна вікторина, навчальний план та багато іншого.

Сторінка додатка «50 мов»


 

Увага. Повна версія програми являється платною.

Якщо ви придбали додаток «50 мов», то вивчення алфавіту виокремлене в окремий розділ. Всі три розглянуті додатки цікаві, спрямовані на вчення іноземних мов, а головне – вони різні, тобто для навчання використовуються різні підходи, тому опанувавши всі теми в одній програмі, можна переходити до вивчення іншої.