Підтримувані ОС: ANDROID 2.3.3 і вище
Ліцензія: Безкоштовна (для всіх функцій потрібно придбати повну версію програми)
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Андроїд та фото на документи

Потрібно швидко зробити фото на документи? А під рукою лише телефон чи планшет? Нічого страшного — із програмою «Фото на документи», що призначена для використання для пристроїв із встановленою ОС Андроїд кожен зможе стати профі.

Не потрібно, звичайно розраховувати на фото професійної якості. Хоча із хорошою камерою, можливо щось і вийде…

Після встановлення програми потрібно її запустити. Перед вами буде інтерфейс, який легко освоїти. Покроковий майстер проведе через усі етапи створення фото.

На першому етапі потрібно вибрати фото із галереї або сфотографувати за допомогою вбудованої камери. Якщо під рукою є фотоапарат, то його також можна використати, а тоді перекинути фото через Wi-Fi (якщо така функція відсутня, то можна просто перекинути через кабель OTG із використанням картридера або напряму карточкою. Дуже часто і в телефоні і в фотоапараті використовуються Micro SD карточки). В принципі способів передачі зображень існує багато, все залежить від конкретних пристроїв.  

Андроїд та фото на документи

На наступному етапі можна відкоригувати яскравість та повернути при потребі зображення.

Андроїд та фото на документи

Далі потрібно вибрати країну для документів та тип документа (паспорт, віза). За потреби можна задати розмір вручну.

Андроїд та фото на документи

Далі власне вже обрізаємо зображення по груди та підганяємо всі нюанси. В мене на фото котик, ну щоб не претендував на авторські права:)

Андроїд та фото на документи

Наступний етап хоче, щоб ми вибрали розмір фото паперу. Наприклад, 9х13, 10х15.

Андроїд та фото на документи

На заключному етапі потрібно зберегти файл із готовими фото та роздрукувати на принтері. Можна також відправити по електронній пошті чи використати інші засоби передачі.

Андроїд та фото на документи

Для більш широких можливостей, які пропонують увімкнути заблоковані функції прийдеться розкошелитися та придбати Pro версію програми.

Так, що не обов’язково іти в салон по фото — із сучасними мобільними гаджетами все можна зробити самому та за мінімальний проміжок часу. Шість етапів і фото готові. А більшість сучасних пристроїв підтримують друк прямо із телефону через Wi-Fi чи іншим способом.

Google Play