Galaxy Tab S5e найтонший 10,5 дюймовий планшет

Позиціонує компанія Samsung даний планшет як легку модель для подорожей. Адже маса планшета складає 400 грамів та має він товщину корпусу всього 5,5 мм. Galaxy Tab S5e має витончений дизайн та додасть для вашого життя відчуття стилю.

Дизайн корпусу виконаний із полірованого металу та має витончене металеве оздоблення. Представлена модель у трьох кольорових варіантах: золотистому, срібному та чорному.

Galaxy Tab S5e найтонший 10,5 дюймовий планшет

sAMOLED дисплей планшета має 10,5-дюймів та забезпечить відмінну кольорову передачу, оптимальний рівень яскравості.

Звукова система Quad Speaker дозволить відчути потужний та реалістичний звук. Крім того, в планшеті наявна функція Dolby Atmos, що дозволить повністю погрузитися в те, що ви бачите на екрані.

Будь в постійному русі. Планшет розуміє, що для вас потрібно і постійно слухає, використовуючи функцію Bixby Voice. Дайте команду для Bixby і ваш плейлист почне відтворення. Також за допомогою голосового помічника можна керувати побутовими приладами поки вас не має вдома.

Будьте ближче із сім’єю, використовуючи замітки, спільні фото, нагадування, що так легко реалізуються в Family Share Galaxy Tab S5e.

Ваш Galaxy Tab S5e із легкістю синхронізується із смартфоном Galaxy, тому ви ніколи не пропустите важливі дзвінки.

Акумуляторна батарея ємністю 7,040 мАгод забезпечить достатню автономність. Дивіться відео цілих 14,5 годин.

Galaxy Tab S5e найтонший 10,5 дюймовий планшет

Безпека як звично, функція розпізнавання обличчя, дактилоскопічний сканер розпізнавання відбитків, який доступний прямо із клавіші живлення. Розблоковуйте швидко при необхідності та тримайте свої таємниці завдяки надійному захисту.

Пам’яті має смартфон також достатньо: 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ вбудованої для дешевшої версії та 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої для більш дорожчої версії. Якщо замало – можна розширити за допомогою карток microSD до 512  гігабайтів.

Galaxy Tab S5e найтонший 10,5 дюймовий планшет

Апаратних можливостей вистачить для вимогливих ігор та онлайн контенту.

Основна фотокамера має розширення 13 MP із автофокусом, фронтальна – 8 MP AF.

Процесор Qualcomm SDM 670 (Dual 2.0 ГГц + Hexa 1.7 ГГц).

Інтерфейси:

  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
  • Wi-Fi Direct,
  • Bluetooth 5.0
  • USB 3.1

Керує всім добром ОС Android 9 Pie із оболонкою One UI.