How to duplicate RFID keychains yourself?

Якщо у вашому будинку на дверях встановлений домофон і ви хочете самостійно виконати дублювання брелка, то потрібно купити дублікатор, який зведе дану процедуру до натискання кількох кнопок.

Я вибрав дешеву модель CR66 (підтримує роботу на частотах 125 кГц, 250 кГц, 375 кГц, 500 кГц) та замовив з AliExpress. Посилка прийшла швидко (десь близько 3 тижнів).

Увага. Ви повинні знати на якій частоті працює ваш домофон, інакше покупка дублікатора буде марною. Я не знайшов ніякої інформації про свій Vizit і купив дублікатор наугад (і як виявилося, не промахнувся). Він (Vizit) працює з RFID-брелками на частоті 125 кГц (хоча є моделі, які працюють на частоті 13,56 МГц). Існують дублікатори, які підтримують ще й 13,56 МГц, але вони значно дорожчі.

Працює пристрій на 2 батарейках формату AAA (в комплект поставки не входять). Я вибрав дублікатор у комплекті з брелками T5577 у кількості 5-ти штук. Брелки T5577 являються перезаписуваними.

1. Для того щоб створити дублікат потрібно взяти оригінальний брелок та піднести його до дублікатора, натиснути на кнопку «125 кГц» (якщо ваш домофон працює на такій частоті). Далі натиснути на «READ». Повинен засвітитися світлодіод та пролунати звуковий сигнал.

2. Піднести до дублікатора чистий брелок (наприклад, T5577) на який можливий запис та натиснути на кнопку «WRITE». Потрібно тримати брелок біля дублікатора близько 1-ї секунди. Має також засвітитися світлодіод та пролунати сигнал. Готово. Можна іти до домофона та перевіряти. У мене всі брелки записалися без проблем, тому можу рекомендувати даний пристрій до покупки.

Сторінка товару

How to duplicate RFID keychains yourself?