Review of the battery bicycle pump from Xiaomi

Буває, що возиш насос з собою, а колеса цілі та не пробиваються. А тут один раз забув і маєш з чим повозитися:). Так що возити з собою хоч якийсь насос просто необхідність. Можна ручний. Вони невеликі, легкі, мають спеціальні кріплення на раму, або їх можна просто положити в рюкзак. Проте колесо накачати таким насосом швидко не вийде. Тому варто задуматися про автоматичний аналог. Я так і зробив, придбавши Xiaomi Mi Portable Air Pump.

Це суто велосипедний насос, хоча ним можна качати автомобільні шини. Але, за відгуками, та й за своїми спостереженнями, можу зробити висновок, що для автомобіля краще придбати компресор, який для цього призначений (наприклад, 70Mai Midrive TP01).

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Xiaomi Mi Portable Air Pump порівняно неважкий (430 грам, габарити: 124 x 71 x 41.3 мм) і я його вожу в рюкзаку. Працює на сучасній літієвій батареї, яка має місткість 2000 mAh та заряджається практично від будь-якого зарядного пристрою з роз’ємом Micro USB.

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Xiaomi Mi Portable Air Pump

В комплекті з компресором також є голка для накачування м’ячів і велосипедний ніпель. Для зберігання самого пристрою передбачений трап'яний мішечок з відсіком для голки та ніпеля.

Активується та деактивується пристрій вийманням/вставлянням шланга. Виймати потрібно зі сторони, яка позначена червоним кольором. Керування відбувається 5-ма кнопками (вверх, вниз, вліво, вправо та центральною для підтвердження дії). В пристрої є чотири автоматичних режими (накачування велосипедних та автомобільних шин, шин для мотоциклів та м’ячів), а також один ручний. Крім того, наперед встановлене значення тиску автоматичних режимів можна змінювати (в допустимих межах).

Режими вибираються правою кнопкою. Якщо виконати подовжене натискання на правій кнопці, то зміниться система вимірювання з PSI на BAR та навпаки.

Ліва кнопка вмикає та вимикає ліхтарик.

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Верхня та нижня кнопки використовуються для введення значень тиску.

Центральна кнопка використовується для підтвердження дії або для її зупинки. Тобто, можна розпочати накачування колеса та при потребі зупинити, натисканням на центральну кнопку. Ще одне натискання знову запустить пристрій. Так можна досить точно відрегулювати потрібний тиск в шинах.

Після приєднання компресора до шини він покаже поточний тиск. Далі потрібно вибрати готовий шаблон або вказати потрібні значення тиску вручну та натиснути на центральну кнопку. Компресор почне працювати. Після досягнення вказаних вами значень він зупиниться автоматично (хоча його можна зупинити при потребі вручну).

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Максимальний підтримуваний тиск становить 10,3 BAR або 150 PSI.

Сторінка товару

Я використовую насос для підкачування велосипедних шин, іноді підкачую шини електросамоката. Особисто для мене, компресор підходить повністю та без всяких але.

Xiaomi Mi Portable Air Pump

У кого є автомобіль, то краще придбати інший пристрій, який підключається до прикурювача. Коштувати він буде стільки ж як Xiaomi Mi Portable Air Pump, але продуктивність буде в рази вищою.