Портативний пристрій для точкового зварювання

Хочу познайомити відвідувачів сайту із портативним пристроєм для точкового зварювання. Працює від літій-полімерного акумулятора на 5300 мАг.

Використовується для ремонтних робіт, зварювання акумуляторних збірок та ін. Підходить для зварювання стрічок із чистого нікелю товщиною 0,1 мм та нікельованих стрічок товщиною 0,1-0,15 мм.

Вмикається натисканням на кнопку живлення тривалістю 2 секунди. Після увімкнення короткочасним натисканням на кнопку живлення можна змінювати режими роботи. Всього їх 6. Кількість бликань індикатора на кнопці живлення відповідає поточному вибраному режимові.

Використовується провід 10 AWG, а самі ручки виконані із мідного дроту.

Рекомендується перед першим використанням повністю зарядити пристрій. Під час зарядки індикатор на кнопці живлення блимає, після повної зарядки світиться. Зарядити можна від будь-якого телефонного або планшетного блока живлення, від ноутбука і так далі, тобто використовувати зарядку з виходом на 5 вольтів.

Увага! Заборонено використовувати точкову зварку під час заряджання.

Якщо у вас є мультиметр, то ви можете легко виміряти поточну напругу акумуляторної батареї. Достатньо під’єднати щупи мультиметра до плюсового та мінусового виходу на увімкненому пристрої.

Комплект постачання:

  • 1х апарат для точкового зварювання;
  • 2х тримачі для ручок для точкового зварювання;
  • 1х нікелевий лист;
  • 1х USB-кабель.

Сторінка продавця

На відео більш повний огляд