Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows XP до Windows 11
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор)

CredentialsFileView is a tool for recovering passwords from accounts

Утиліта CredentialsFileView може розшифрувати та відновити паролі й іншу інформацію, яка зберігається у файлах облікових даних Windows. Даний інструмент можна використовувати для розшифрування облікових даних поточної запущеної системи.

У файлах облікових даних Windows зберігається така інформація:

  • Паролі входу віддалених комп’ютерів у вашій локальній мережі;
  • Паролі поштових облікових записів на сервері Exchange (зберігаються в Microsoft Outlook);
  • Інформація про сеанс Windows Live;
  • Інформація про користувача\пароль Remote Desktop 6;
  • Паролі з інтернет-браузерів Internet Explorer 7.x і 8.x: («Basic Authentication» або «Digest Access Authentication»)
  • Пароль облікових записів MSN Messenger/Windows Messenger.

Після запуску потрібно вибрати автоматичне заповнення шляхів до файлів даних або ввести їх вручну. Якщо у вашій системі декілька логічних дисків або ви використовуєте зовнішній диск, то потрібно вказати літеру диска на якому встановлена операційна система.

Для розшифрування даних потрібно вказати пароль від облікового запису користувача. Можна спробувати розшифрувати файли облікових даних поточного користувача без введення пароля, але у такому випадку потрібно запустити програму від імені адміністратора.

Якщо ваш профіль залежить від облікового запису Microsoft, то ви повинні знати випадковий секретний пароль, який генерується для вашого облікового запису замість фактичного пароля. Цей пароль можна дізнатися за допомогою інструмента MadPassExt від цього ж розробника.

Після розшифрування інформації ви зможете дізнатися про ім’я файлу та його версію, розмір розшифрованих даних, час зміни, тип запису, місце збереження, ім’я користувача та пароль, повний шлях до файлу облікових даних та ін.

Для цієї програми наявний переклад на російську мову. Для відображення меню на російській мові потрібно завантажити відповідний файл локалізації, розпакувати його із архіву та помістити у папку з програмою. При потребі перезапустити програму. Для повернення інтерфейсу на англійську мову потрібно видалити цей файл або просто його перейменувати.

Сторінка програми CredentialsFileView