recALL

Всім хто шукає як вернути паролі — повинна допомогти в цьому безкоштовна утиліта recALL. Це портативна програма, що може шукати та відновлювати паролі від програм та облікових записів. Програмою підтримується понад 270 програм (поштові клієнти, веб-браузери, FTP клієнти, Wi-Fi та ін.), і ліцензійні ключі до більш ніж 2800 програм. Це перша в світі програма, що здатна відновлювати паролі та ліцензії із пошкоджених операційних систем.

Програма завантажується швидко і починає сканування (приблизно 5-8 хвилин), а перші ключі вже можна побачити через 1-2 секунди. Список підтримуваних програм, до яких можна знайти ключі можна подивитися у файлі readme.txt, що у папці з програмою, а також на офіційному сайті. recALL  може відновлювати паролі з програм, що підтримують протоколи FTP, POP3 і SMTP, навіть, якщо їх не має у списку.

Основні можливості:

  • Режими відновлення:

- Автоматичне відновлення.
- Ручне відновлення.
- Емуляція сервера (відновлення паролів від поштових клієнтів FTP, POP3 і SMTP).

  • Відновлення паролів до більш ніж 270 програм (електронна пошта, веб-браузери, системи миттєвого обміну повідомленнями, FTP-клієнти, бездротові мережі Wi-Fi і т.д.).
  • Відновлення ліцензійних ключів до більш ніж 2800 додатків.
  • Сканування системи на предмет пошуку реєстраційних даних, встановлених в системі додатків з відображенням результатів пошуку за категоріями:

- Програма.
- Пункт.
- Логін.
- Пароль.
- Файл.

  • Збереження результатів у файлі (створюється в каталозі встановлення програми). Підтримуються варіанти:

- Текстовий файл;
- HTML файл (наочніше і зрозуміло все);
- ZIP архів;
- KeePass XML 1.x.

Сайт програми