Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Monitor power off program

Керування живленням монітора та іншими компонентами доступне в налаштуваннях операційної системи. Але для більшості користувачів спосіб такого керування не зручний. Розробники утиліти Sordum Monitor запевняють, що їхня розробка буде виконувати поставлене завдання набагато краще.

В параметрах програми доступні додаткові опції: блокування клавіатури, миші та ін. Але будьте уважні. Якщо заблокуєте мишку та клавіатуру, то вивести монітор в робочий режим ними вже не зможете.

1. Для початку роботи потрібно завантажити архів з програмою та розпакувати у зручне місце на диску.

2. Запустити файл MonitorOff_x64, якщо у вас встановлена 64-бітна операційна система, або MonitorOff – якщо ОС 32-бітна.

3. Монітор зразу ж буде вимкнений. Для керування параметрами потрібно відкрити файл «_MonitorOff_Config», який знаходиться у теці з програмою. Наприклад, відмітивши опцію «Automatically start with windows startup» ви змусите програму запускатися разом з операційною системою Windows. Для створення ярлика на робочому столі потрібно відмітити опцію «Create a shortcut to the desktop». В параметрах ярлика можна задати «гарячі клавіші» та вимикати монітор їхнім сполученням.

Monitor power off program

Monitor power off program

Сторінка утиліти Sordum Monitor