Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista (32 and 64-bit)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Safe Mode Launcher

Перейти в безпечний режим в операційних системах сімейства Windows можна різними способами. У більш старих версіях його можна запустити клавішею F8. У Windows 10 запуск через певні клавіші або їхні сполучення може не підтримуватися. На цій ОС можна перейти в безпечний режим через командну стрічку (bcdedit /set {current} safeboot network), використовуючи меню «Пуск», або зайшовши в конфігурацію системи через команду «msconfig». Але сьогодні поговоримо про інший спосіб – програму Safe Mode Launcher.

Це простий спосіб перезавантаження ОС Windows у безпечному режимі. Програма не потребує встановлення та перекладена багатьма мовами. Інтерфейс мінімальний та складається з кількох кнопок для вибору типу перезавантаження. Можна відобразити меню завантаження перед запуском Windows. Для цього потрібно поставити прапорець напроти «Отображать меню загрузки при запуске Windows». Також є режим для роботи з командним рядком.

Після вибору параметра потрібно натиснути на кнопку «Применить настройки». Перезавантажити комп’ютер можна прямо з меню програми.

Сторінка утиліти Safe Mode Launcher