Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Windows 7/8/10 (32/64 bit)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Ultimate File Manager

Ultimate File Manager (UFM) – збірка, яка основана на популярних програмах: Total Commander File Manager, яка являється умовно-безкоштовною та Multi Commander, яка являється безкоштовним аналогом першої. На етапі встановлення можна вибрати із якою програмою ви націлені надалі працювати.

Використовуючи Ultimate File Manager, ви отримуєте доступ до популярних програм, які об’єднані єдиним інсталятором. Таким чином можна не лише керувати файлами, але й виконувати свої повсякденні завдання.

На сайті автора доступні два типи версій – Lite та Full. Друга версія містить більший набір утиліт та плагінів. Під час інсталяції можна також вибрати стандартне встановлення або розпакування портативної версії.

Для розширення функціоналу можна встановлювати плагіни, використовуючи меню програми. Встановлюючи Ultimate File Manager, ви отримуєте не лише додаткові програми, але й їхню інтеграцію у вибраний вами в процесі встановлення менеджер файлів. Наприклад, версія Lite має в своєму складі Notepad++, WinMerge, AIMP.

Непогана альтернатива для тих, хто не хоче окремо встановлювати кожну програму та плагіни. На заключному етапі ви отримуєте менеджер фалів та програми під різні завдання.

Сторінка програми Ultimate File Manager